Бельгія – Канада: прев’ю та ставки на матч ЧС-2022

футбол Бельгія - Канада

В Ер-Раяні на арені «Ахмад бін Алі» відбудеться зустріч першого туру групового етапу ЧС між командами Бельгії та Канади. В той же день зіграють і дві інші команди квартету – Марокко і Хорватія.

Хоча рівень і клас команд порівнювати складно, але зустріч може вийти цікавою. У канадців вистачає швидких та мотивованих гравців. Ну а Бельгія – це гранд світового футболу з її нинішнім золотим поколінням. Хоча Parimatch пропонує на чемпіонство бельгійців доволі високий коефіцієнт – 17.0.

Пропонуємо детальніше познайомитися з командами. Це допоможе вам зробити на матч Бельгія – Канади ставки онлайн на сайті БК.

Бельгія: коротка інформація

Золоте покоління бельгійського футболу поступово старіє. Майже всім зіркам команди, Де Брюйне, Азару, Вертонгену, Меньє, Вітцелю, вже за 30. І всі вони мріють виграти для своєї країни крупний турнір. Чотири роки тому «червоні дияволи» зупинились за крок до фіналу. Зараз вони котируються не так високо і це може зіграти їм на руку. Тим не менш, Parimatch вважає Бельгію фаворитом групи F, виставивши коефіцієнт 1.47 на їх перемогу.

Канада: коротка інформація

Вперше і поки що востаннє Канада пробивалась на ЧС в 1986-му, програв всі три зустрічі на тому турнірі. І ось 36 років потому кленові листя знову серед найкращих команд світу. Причому канадці не виглядають безнадійно, якщо брати до уваги їх склад. Девіс, Еустакьо, Девід – непоганий набір. Букмекерська контора Parimatch пропонує коефіцієнт 4.0 на вихід канадців в плей-офф.

Ставки і коефіцієнти на гру Бельгія – Канада в Паріматч

Пропонуємо ознайомитись с основними коефіцієнтами на гру, які представлені в букмекерській конторі Паріматч:

  • Перемога бельгійців – 1.38
  • Нічия – 5.0
  • Перемога канадців – 8.90

Загалом в лінії гри доступно більше 1000 варіантів парі. Вибір – за вами. Так, на забитий гол канадцями можна поставити за 1.88, а на те що в матчі буде 2 чи 3 забитих м’ячі – 1.86. Враховуйте, що акурат перед стартом гри Parimatch розширить лінію додатковими варіантами парі.

Не варто забувати, що гра також буде висвітлена в форматі лайв. Вас чекають динамічні ринки, а також пряма трансляція гри прямо на сайті.

Коментувати

Попередня стаття

Б/у запчасти с Польши: как выбрать и где купить

Наступна стаття

У боях під Бахмутом загинули воїни з Шумщини Віталій Кривенко та Микола Фурман