Притула проти Кличка: “Тернопільський Сірий” оголосив про свою участь у виборах мера Києва

Шоумен з Тернопільщини Сергій Притула братиме участь у виборах від партії «Голос»
Партія «Голос» висуває кандидатом на посаду міського голови Києва Сергія Притулу. Про це у вівторок, 11 серпня, повідомив сам Притула під час презентації партійних команд на місцеві вибори, інформує zaxid.net.

«Я розумію, що єдина можливість змінити тут щось на краще – це взяти особисту відповідальність за ці зміни. Тому я страшенно радий бути серед людей, що беруть на себе відповідальність і йдуть на ці вибори. І я йду разом з вами», – заявив Сергій Притула.

Сергій Притула – відомий шоумен, телеведучий, актор, волонтер і громадський діяч. Починав як «Тернопільський Сірий» в українському Comedy Club, заснував гумористичний проект «Вар’яти». Вже кілька років Сергій Притула живе і працює в Києві.

На позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року балотувався до Верховної Ради за списком партії «Голос» під 30-м номером, але до парламенту не потрапив.

Нагадаємо, що згідно із результатами соціологічного опитування групи «Рейтинг» за липень, чинний міський голова Києва Віталій Кличко лідирує в опитуваннях перед черговими виборами – 41,7%.

На другому місці за кількістю потенційних голосів – Сергій Притула від партії «Голос». Його готові підтримати 11,6% респондентів.

На третьому місці кандидатка від «Слуги Народу» Ірина Верещук – за неї готові віддати голоси 9,4% респондентів. Ще 9% людей готові підтримати самовисуванця Андрія Пальчевського.

Читайте також:
Децентралізація насправді: як Київ обкрадає бюджет Тернополя

Коментувати

Попередня стаття

У Бучацькому районі смертельна аварія – мікроавтобус покотився з гори і наїхав на пішохода

Наступна стаття

У Польщі 31-річна українка вбила свого чоловіка