Через аварійну сцену гурт Антитіла скасував концерт на Чортківщині (ФОТО, ВІДЕО)

Через аварійну сцену гурт Антитіла за кілька годин до виступу скасував концерт. Сталося це у Заводському, що на Чортківщині.

Про інцидент фронтмен гурту Тарас Тополя розповів у соціальній мережі.

«Друзі, на жаль, вимушені скасувати наш виступ через аварійний стан будинку культури. Коли ми приїхали на майданчик, виявили, що зі стелі будівлі прямо на сцену та обладнання тече вода. Площа протіканння – десятки квадратних метрів, замість твердої підлоги – величезні калюжі. Як результат, є ризик ураження людей електричним струмом високої напруги».

Як стверджує Тарас, керівництво будинку культури навіть не повідомило про проблему. Навпаки, запевнило, що майданчик для виступу в ідеальному стані.

«Покрівля будинку культури вже багато років в аварійному стані, але громада міста, керівник закладу, знаючи про проблему, прогнившу сцену та дах мов решето, не повідомив нас про це і надав дозвіл на проведення концерту. Боюся уявити, що б могло трапитися, якби мокре обладнання таки під’єднали до електроенергії».

Також учасники гурту повідомили про бажання місцевого керівництва «зам’яти» скандал та вмовляння провести концерт у наявних умовах.

Усі фанати, які хотіли побувати на концерті, хоч і засмучені, проте розуміють причину скасування виступу. Що цікаво, квитки не пропадають. Їх можна або здати у місці покупки та отримати кошти, або використати під час дійства у Тернополі.

Зауважу, на місці вже побували наші колеги з ТСН. Версії керівництва будинку культури різняться. Детальніше дивіться у сюжеті:

Христина СЛОТА

Читайте також:
До Тернополя з концертом приїде російський співак Андрій Макаревич

Коментувати

Попередня стаття

Побив співмешканець: у Тернополі загинула 41-річна жінка

Наступна стаття

Футболіст із Бережанщини вибив донецький “Шахтар” з Кубка України (ВІДЕО)