Робота у Тернополі: 10 вакансій із найменшою зарплатою

У Тернополі іноді можна заробляти і по тисячі доларів на місяць. Проте далеко не всі роботодавці ладні платити так багато. Є і такі, які буквально змушують працювати за копійки.

Аби скласти перелік вакансій з найменшою зарплатнею ми проаналізували портал work.ua та Тернопільський обласний центр зайнятості. Й ось що з цього вийшло:

  1. Вчитель. За неповну ставку (2,5 год. на тиждень) платять аж 645 грн в місяць. На роботу візьмуть лише людину з закінченою вищою освітою.
  2. Вчитель інформатики. Щомісяця обіцяють платити 1980 грн. Розглядатимуть лише кандидатів з закінченою вищою профільною освітою.
  3. Контролер енергонагляду. ЗП – 4000 гривень. Умови для пошуківців не прописані.
  4. Оператор ПК. Зарплата – 4200. За такі гроші слід від 6 до 9 годин на добу редагувати графічні зображення. Вимог до кандидатів немає.
  5. Інспектор кредитний. На місяць – 4730. Від кандидата вимагають знання кредитної (банківської) справи та закінчену вищу освіту.
  6. Перукар-модельєр. 4753 грн щомісяця. Для роботодавця головне – наявний досвід.
  7. Слюсар. На місяць будуть платити 4800. Серед вимог: наявність посвідчення водія категорії В, стаж роботи та закінчена профільна освіта.
  8. Інженер-технолог. ЗП – 4800. Роботодавець розглядатиме кандидатуру лише за наявності вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології» та попередньо пройденого медогляду.
  9. Мікробіолог. На місяць обіцяють 4800 гривень. Можна без досвіду роботи, але головне – вища закінчена профільна освіта.
  10. Підсобний робітник. На місяць платять 5000. Вимог роботодавці не ставлять.

До слова, всі зарплати вказані без урахування податкових стягнень.

Підготувала Христина СЛОТА

Читайте також:
Робота на Тернопільщині: рейтинг вакансій із найбільшою зарплатнею

Коментувати

Попередня стаття

«Надал звітує»: головні інфраструктурні проекти Тернополя 16-22 листопада

Наступна стаття

Танців не буде: на Тернопільщині у будинку культури виникла велика пожежа