Битва за Зборів: чотири фірми влаштували неймовірні торги на утримання місцевих доріг

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Зборівського району на 2021 рік.

Договір на суму 8,049 млн. гривень 18 лютого підписаний із Товариством з обмеженою відповідальністю “Глобал Білд Інжиніринг”.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”, пише Тернополіс.

Традиційно, як і по інших районах Тернопілля, для участі у тендері на утримання місцевих доріг Зборівщини подавали свої пропозиції чотири фірми – “Глобал Білд Інжиніринг”, “Техно-Буд-центр”, “Авакс-проф” і “БМБуд”.

Очікувана вартість на виконання робіт, яку пропонував замовник – 18,174 млн. гривень з ПДВ.

“БМБуд” запропонував виконати цей підряд за 17,5 млн. грн. “Техно-буд-центр” погоджувався виконати цей підряд за 8,050 млн. грн.

Остаточна пропозиція компанії “Глобал Білд Інжиніринг” 8,049 млн. грн.

І далі, увага – компанія “Авакс проф” погодилася виконати цей підряд за 3,1 млн. грн., що більш, ніж у 6 разів нижче від очікуваної вартості робіт, яку озвучив замовник.

Однак після проведених торгів “Авакс проф” не зумів переконливо аргументувати аномально низьку вартість виконання робіт і тому був знятий з конкурсу.

Відтак, управління капітального будівництва Тернопільської ОДА 28 січня визнало переможцем конкурсу компанію “Глобал Білд Інжиніринг”, яка запропонувала найнижчу ціну з поміж інших трьох учасників.

І 18 лютого замовник уклав договір з “Глобал Білд Інжиніринг” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Зборівського району на 2021 рік.

Суми угоди – 8,049 млн. гривень.

Як бачимо, на Тернопільщині фірми не жарт борються за дорожні підряди. Ще б вони такими запеклими були у боротьбі за дотриманням належного стану цих доріг.

Читайте також:
Фірма колишнього нардепа виграла тендер на утримання доріг Теребовлянщини

Коментувати

Попередня стаття

Каміння літало по вікнах: під час посипання доріг піскорозкидувач пошкодив два автомобілі

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 21 лютого