“Авакс проф” здолав трьох конкурентів у боротьбі за тендер на утримання місцевих доріг Підгаєччини

Авакс-проф

У 2021 році експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Підгаєцького району займатиметься компанія “Авакс проф”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Підгаєцького району на 2021 рік.

Договір на суму 3,229 млн. гривень 18 лютого підписаний із Товариством з обмеженою відповідальністю “Авакс проф”. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Аналогічно, як і по інших районах Тернопілля, для участі у тендері на утримання місцевих доріг Підгаєччини подавали свої пропозиції чотири фірми – “Глобал Білд Інжиніринг”, “Техно-Буд-центр”, “Авакс-проф” і “БМБуд”.

Очікувана вартість на виконання робіт, яку пропонував замовник – 6 600 750 гривень з ПДВ.

“Глобал Білд Інжиніринг” запропонував виконати цей підряд за 5,941 млн. грн.

“БМБуд” пропонував 4,1 млн. грн.  “Техно-буд-центр” погоджувався виконати цей підряд за 3,3 млн. грн.

І компанія “Авакс проф” погодилася виконати цей підряд за 3,299 млн. грн., що на 1000 гривень менше він пропозиції найближчого конкурента.

Відтак, управління капітального будівництва Тернопільської ОДА 28 січня визнало переможцем конкурсу компанію “Авакс проф”.

І 18 лютого замовник уклав договір з ТОВ “Авакс проф” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Підгаєцького району на 2021 рік.

Суми угоди – 3,299 млн. гривень.

Цікаво, що у минулому році експлуатаційним утриманням місцевих доріг Підгаєччини займалася компанія “БМБуд”.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що “Авакс проф” виграв тендери на експлуатаційне утримання місцевих доріг на 2021 рік у Бучацькому та Чортківському районах.

ТОВ “Авакс проф” зареєстроване у Тернополі за адресою вул. Лук’яновича, 8. Засновником і власником компанії є Олександр Ярмоленко. Його дружина Ольга Ярмоленко очолює управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації.

Читайте також:
Битва за Зборів: чотири фірми влаштували неймовірні торги на утримання місцевих доріг

Коментувати

Попередня стаття

В Україну прибула перша партія вакцини від коронавірусу (ФОТО)

Наступна стаття

У Тернополі покарали валютчика, який на автовокзалі міняв долари