“Авакс проф” виграв тендер на утримання місцевих доріг Підволочиського району на 2021 рік

Авакс-проф

У 2021 році експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Підволочиського району займатиметься компанія “Авакс проф”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Підволочиського району на 2021 рік.

Угоду на суму 5 949 000 гривні 18 лютого підписаний із Товариством з обмеженою відповідальністю “Авакс проф”. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Для участі у тендері на утримання місцевих доріг Підволочиського району подавали свої пропозиції 4 тернопільські компанії – “Глобал Білд Інжиніринг”, “Техно-Буд-центр”, “Авакс-проф” і “БМБуд”.

Очікувана вартість на виконання робіт, яку пропонував замовник – 12 051 000 гривень з ПДВ.

Втім, під час торгів вартість тендеру знизилася більш як удвічі.

Компанія “БМБуд” запропонувала виконати цей підряд  за 11 500 000 грн.

ТОВ “ Глобал Білд Інжиніринг” у процесі торгів запронував виконати цей підряд за 6 989 500 грн. – саме такою була його остання пропозиція.

“Техно-Буд-Центр” запропонував іще нижчу ціну – 5 950 000 грн.

Втім, перемога дісталася компанії “Авакс проф”, яка запропонувала виконати цей підряд за 5 949 000 грн., що на 1000 грн менше від остаточної пропозиції “Техно-Буд-Центру”.

18 лютого цього року замовник уклав договір з ТОВ “Авакс проф” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Підволочиського району на 2021 рік.

Сума угоди – 5 950 000 грн.

Слід зауважити, що при проведенні тендерів на утримання місцевих доріг використовують іще старий адміністративний поділ Тернопільщини на райони.

ТОВ “Авакс проф” зареєстроване у Тернополі за адресою вул. Лук’яновича, 8. Засновником і власником компанії є Олександр Ярмоленко. Його дружина Ольга Ярмоленко очолює управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА.

Читайте також:
“Авакс проф” виграв тендер на утримання місцевих доріг Гусятинського району на 2021 рік

Коментувати

Попередня стаття

Погода на Тернопільщині у перший день весни: дощ із мокрим снігом

Наступна стаття

У Копичинцях п’яний водій в’їхав в огорожу будинку і отримав за це 10200 гривень штрафу