Тренер з тайського боксу виграв тендер на зважування вантажівок на Тернопільщині

Служби автодоріг Рівненської та Тернопільської областей розіграли 70,78 млн грн між двома підприємцями на зважування великовагових транспортних засобів (ВВТЗ) пересувними ваговими комплексами.

Про це повідомляється в системі «Прозорро», пишуть “Наші гроші”.

Рівненська САД віддала 66,50 млн грн ФОП Фурман Ганна Іванівна. Тут єдиним конкурентом був ФОП Сенів Юрій Ігорович, на аукціоні вони змогли проторгуватись лише на 1,5% від очікуваної вартості.

На тендері Тернопільської САД 4,28 млн грн виграв вже Юрій Сенів, а Ганна Фурман йому асистувала разом з ТОВ «Авакс проф».

Юрій Сенів та «Авакс проф» відомі близькістю до екс-голови Тернопільської САД Богдана Юлика. За даними «Наших грошей. Львів», Сенів працює тренером з тайського боксу в спортклубах «Фаєр» та «Life Style», які підтримує Юлик. Крім того Сенів разом із Юликом є засновником ГО «Тернопільська обласна федерація ММА». Про зв’язок Юлика і «Авакс проф» тут.

Ганна Фурман є менш відомою підприємицею, вона вперше отримала підряд в Укравтодорі. У її тендерній пропозиції був оприлюднений договір оренди пересувних ваг з ТОВ «Укрвесторг-сервіс» (це інтернет-магазин вагового устаткування, належить донеччанину Івану Комарову).

Сенів орендує ваги для тендерів у ще одного ФОП Мар’яш Віталій Романович. За останні чотири роки він отримав від Тернопільської САД підряди на 12,27 млн грн.

Читайте також:
Нема грошей: замовник скасував тендер на ремонт дороги Стінка – Золотий Потік

Коментувати

Попередня стаття

У Чорткові на швидкості зіткнулися дві автівки (ФОТО)

Наступна стаття

У Борщівському районі водій “Ниви” виїхав на зустрічну і скоїв ДТП. Є травмовані