У Тернополі створять завод на 600 робочих місць

завод у Тернополі

Світовий виробник текстилю запускає виробництво у Тернополі

Бельгійська група компаній “Монкс Інтернешнл” розпочне у Тернополі виробництво тканин для меблевої промисловості та пошиття наматрацників.  Компанія має заводи в Бельгії, США, Чехії, Китаї, Індії та інших країнах і володіє 12 світовими брендами. Продукція продається у 60-ти країнах світу.

На першому етапі реалізації проєкту планується створити 150 нових робочих місць з конкурентною оплатою праці. Надалі виробник планує збільшити цю кількість до 500-600 робочих місць. Проєкт сприятиме приходу нових інвесторів у наше місто.

Цитата

“Розвиток економіки та залучення інвестицій в громаду є пріоритетом у нашій роботі. Це робочі місця з гідною оплатою для тернополян, сплачені податки, вкладення у розвиток міської інфраструктури і формування позитивного іміджу міста. Ми працюємо так, щоб вітчизняні та іноземні інвестори були задоволені умовами ведення бізнесу.

Ми зацікавлені, щоб у Тернополі було добре інвестору, а тернополяни отримували нові можливості для розвитку у себе вдома. Сьогодні ми з радістю вітаємо нових інвесторів у Тернополі – відому транснаціональну компанію Монкс Інтернешнл, яка має заводи в Бельгії, США, Чехії, Китаї, Індії та інших країнах і володіє 12 світовими брендами”, – розповів Сергій Надал.

Деталі

Менеджерка з розвитку проєктів компанії “Монкс Інтернешнл” Крістел Бішоп відзначила перспективність співпраці з Тернополем.

“Ми дуже раді працювати у Тернополі і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Одна із наших 12 міжнародних компаній спеціалізується на виготовленні текстилю, тож у Тернополі вироблятимуть нитки для прядіння, що йтимуть на експорт. Як тільки бізнес успішно запрацює, то в наших планах побудувати у вашому місті новий завод. Адже тут ми маємо усю необхідну підтримку для роботи”, – зазначила представниця “Монкс Інтернешнл”.

Нагадаємо

Реалізація проєкту індустріальний парк “Тернопіль” розпочалася у серпні 2018 року. Тоді міський голова Тернополя Сергій Надал публічно заявив про наміри виділити 15 гектарів землі промислового призначення, підвести комунікації, облаштувати під’їзні дороги.

28 квітня 2021 року підписано угоду про довгострокову оренду виробничих площ площею 6500 кв.м. і вже в червні-липні планується відкриття першої черги ткацької фабрики та фабрики з пошиття наматрацників провідних світових брендів. В рамках реалізації першої черги виробництва планується створення біля 150 робочих місць, а в подальшому – 500-600 робочих місць. Проєкт стане першим великим виробництвом в рамках реалізації концепції індустріального парку “Тернопіль”.

Залучення та супровід інвесторів здійснює команда Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області спільно з Тернопільською міською радою.

Читайте також:
Сергій Надал: Будуємо у Тернополі новий головний колектор міста

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 28 травня

Наступна стаття

Поліція розшукує жителя Підволочиська, який їхав на заробітки і зник безвісти (ФОТО)