Електродвигуни у підйомно-транспортному обладнанні

де придбати електродвигун

Важливість підйомно-транспортного обладнання важко оцінити. Ця техніка являє собою певні пристрої та машини, які використовують для горизонтального та вертикального переміщення вантажу.

Це зокрема домкрати, мостові крани, ліфти, підйомники, пересувні крани та інше.

Спеціальна техніка потребує приводного обладнання задля покращення ефективності та потужності роботи. Оснащення пристроїв електродвигунами дозволяє регулювати роботу, забезпечивши безперебійне виконання навантажень.

Характеристика електродвигунів

Найчастіше, на що варто звертати увагу, це витримка електродвигуна. Під час роботи оцінюється температура нагріву приладу та окремих його частин. Незмінно важливими залишаються показники:

  • високий ККД;
  • якісний матеріал та стійкість до навантажень;
  • здатність пристосовуватися до високих температур та підвищеної вологості;
  • плавність та безперебійність роботи.

Оснащення електродвигунами техніки забезпечує високу продуктивність, зручність та надійність у функціонуванні. Щоб зробити правильний вибір у різновидах обладнання, потрібно знати структуру та властивості асортиментів, розміри та види, а також схему технологічного процесу та економічні показники роботи приводу.

Де можна придбати електродвигуни?

Компанія «Техно-Привід» тривалий час імпортує обладнання в іноземних виробників – Neri Motori та Motive, яке відзначається особливою стійкістю та надійністю. Активне залучення однофазних та трьохфазних двигунів відбувається у підприємствах, різноманітних конструкціях, а також побуті. Техніка характеризується доступністю цін, якістю, а головне – надійністю та здатністю працювати у складних умовах. Детальніше можна дізнатись на цьому сайті.

Асинхронні двигуни від Neri Motori

Особливою популярністю користуються асинхронні двигуни, в яких частота обертання ротора відрізняється від частоти створюваного магнітного поля. Електродвигуни італійської компанії відзначаються високим захистом та наявністю різних температурних режимів. Така привідна техніка використовується у:

  • будівельній техніці, а саме автопідйомниках та авто бетонозмішувачах;
  • різноманітне кранове обладнання – спеціальні крани, козлові, підвісні та інші;
  • оснащені техніки для транспортування і перекачування наливних вантажів за допомогою трубопроводів;
  • вантажопідіймальній техніці, серед яких є ескалатори, ліфти, вантажні візки та інше.

Коментувати

Попередня стаття

У Бучачі врятували від утоплення двох п’яних чоловіків, які впали у річку

Наступна стаття

Робота у Ланівцях: що пропонують у липні та скільки обіцяють платити