На Теребовлянщині під час посипання доріг камінь влетів у лобове скло легкового авто. Кого покарали?

посипання доріг

Теребовлянський районний суд розглянув справу щодо інциденту, внаслідок якого під час посипання доріг легковий автомобіль зазнав пошкодження.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 20 січня цього року на автодорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці.

Орієнтовно поблизу села Деренівка під час посипання дороги зі спеціалізованого автомобіля вилетів камінь і влучив у лобове скло легкового авто “KIA CEED”, що в свою чергу стало супутньою причиною ДТП.

За даним фактом працівники патрульної поліції на шляхового майстра ТОВ “Техно-Буд-Центр” склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандартів при утриманні доріг).

За дане порушення шляховому майстру загрожував штраф у розмірі 850 гривень.

Однак суд відправляв справу у патрульну поліцію на доопрацювання і після дооформлення матеріалів розглянув її лише на початку вересня.

Нагадаємо, згідно чинного законодавства, до адміністративної відповідальності можна притягнути (за винятком ст. 130) не пізніше, ніж за 90 днів з часу вчинення адмінпорушення.

Отож, 3 вересня Теребовлянський районний суд постановив закрити справу щодо шляхового майстра у зв’язку із закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності.

Читайте також по цій темі:
Каміння літало по вікнах: під час посипання доріг піскорозкидувач пошкодив два автомобілі

Коментувати

Попередня стаття

Головний тренер тернопільської “Ниви” подав у відставку

Наступна стаття

Запчасти Foton в Украине: как выбрать и где купить