Франківська фірма “ПБС” виграла тендер на ремонт “Бережанського тракту”

ремонт доріг, новини Тернопільщини

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги державного значення Т-20-04 Бережани – Підгайці – Монастириська.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт автомобільної територіальної дороги державного значення Т-20-04 Бережани – Підгайці – Монастириська на ділянці 24 км – 49,6 км здобула компанія “ПБС”.

Загалом для участі у конкурсі зголосилися лише дві дорожніх фірми – івано-франківська “ПБС”  і компанія з турецькими інвестиціями “Онур Конструкціон Інтернешнл”.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник, –  648 744 774 грн.

У процесі торгів вартість виконання робіт знизилася не набагато.

Перемогу в аукціоні здобув “ПБС”, який запропонував виконати цей підряд за – 638 756 000 грн.

Це на 700 тисяч гривень менше від остаточної пропозиції конкурента і майже на 10 млн. грн гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

Переможця торгів було оголошено 19 жовтня і наразі очікується підписання угоди між ним та   замовником виконання робіт – Службою автомобільних доріг у Тернопільській області.

Згідно з умовами тендеру, ремонтні роботи мають бути виконані у термін до 31 грудня 2022 року.

Дорога Т-20-04 Бережани – Підгайці – Монастириська – це територіальна дорога державного значення в межах Тернопільської області. Загальна протяжність шляху – 49,6 км. Ця дорога є частиною колишнього державного гостинця Бержани – Монастириська – Станіславів, яку також називали “Бережанський тракт”.

Згідно з умовами тендеру на наступний рік заплановано ремонт цієї дороги на ділянці 24 км – 49,6 км, тобто від Підгайців і до Монастириська.

Фірма “ПБС”, яка виграла тендер на ремонт дороги Т-2004, заснована в 2004 році в Івано-Франківську. Цю компанію пов’язують із відомим політиком, екс-нардепом та екс-директором курорту “Буковель” Олександром Шевченком.

Читайте також:
“Онур” і “Техно-Буд-Центр” розіграли 2 мільярди на ремонт дороги Підгайці – Гримайлів

Коментувати

Попередня стаття

У Кременці біля нічного клубу після ДТП трапилася масова бійка: били п’яного власника авто

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 5 листопада