Турки виграли тендер на ремонт дороги Городище – Зарваниця – Бучач

село Золотники, дорога Городище-Зарваниця-Бучач

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги державного значення Т-20-06 Городище – Зарваниця – Бучач.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт автомобільної територіальної дороги державного значення Т-20-06 Городище – Зарваниця – Бучач на ділянці 0 км – 55,9 км здобула компанія “Онур Конструкціон Інтернешнл”.

Загалом для участі у конкурсі зголосилися лише дві дорожніх фірми – одеська компанія “Автомагістраль Південь”  і київська компанія з турецькими інвестиціями “Онур Конструкціон Інтернешнл”.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник, –  1,8 млрд грн. У процесі торгів вартість виконання робіт трохи знизилася.

Перемогу в аукціоні здобув “Онур Конструкціон Інтернешнл”, який запропонував виконати цей підряд за – 1,78 млрд грн.

Це на 4,5 млн. гривень менше від остаточної пропозиції конкурента і майже на 20 млн. грн гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

Аукціон відбувся у понеділок, 15 листопада, і наразі очікується підписання угоди між переможцем та замовником виконання робіт – Службою автомобільних доріг у Тернопільській області.

Згідно з умовами тендеру, ремонтні роботи мають бути виконані у термін до 31 грудня 2022 року.

Дорога державного значення Т-2006 Городище-Зарваниця-Бучач проходить територією колишніх трьох районів – Козівського, Теребовлянського (Золотниківська ОТГ) і Бучацького. Загальна протяжність шляху – 55,9 км.

Нагадаємо, компанія “Онур” цього року також виграла тендер на ремонт дороги Бережани – Тернопіль.

Коментувати

Попередня стаття

Випила пива, ну і що? У Підгайцях спіймали нетверезу водійку автомобіля

Наступна стаття

Робота у Кременці: свіжі вакансії за листопад