Оголошено тендер на продовження ремонту дороги Вишнівчик – Гвардійське

Гвардійське - Вишнівчик

Комунальне підприємство “Тернопількомунінвест” оголосило тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С-201409 Вишнівчик – Гвардійське.

Тендерна пропозиція по ремонту даної дороги на ділянці 0 км – 8,8 км (окремими ділянками) оголошена у системі Прозорро 2 грудня.

Кінцевий термін подання пропозицій для охочих взятися за цей підряд – 2 січня 2022 року.

Проведення аукціону заплановано на 7 лютого 2022 року.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонує замовник, –  4 539 600 грн. Втім, у процесі відкритих торгів ця сума може дещо знизитися.

Термін виконання робіт – з 2 грудня 2021 року до 31 грудня 2024 року.

Дорога С-201409 Вишнівчик – Гвардійське – це дорога місцевого значення, яка знаходиться в межах Золотниківської ОТГ, що на Теребовлянщині. Загальна протяжність шляху – 8,8 км.

Два роки тому було відремонтовано частину дороги С-201409 – з Вишнівчика і до Котузова. Відтак, наступного року планується продовжити ремонт.

Дорога Вишнівчик – Гвардійське є однією із тих місцевих доріг, які в Золотниківській ОТГ треба ремонтувати у першу чергу. По-перше, вона є досить знищеною. А по-друге, кілька років тому у Котузові та Гвардійському закрили 9-річні школи і зараз дітей возять на навчання до Вишнівчика розбитою дорогою.

Читайте також:
На ремонт дороги Золотники – Бурканів додали ще 4 млн грн

Коментувати

Попередня стаття

2,4 проміле: на дорозі Гримайлів – Гусятин п’яний водій під час обгону скоїв ДТП

Наступна стаття

Поблизу Підгайців п’яний водій BMW в’їхав у металевий відбійник