“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на утримання місцевих доріг Тернопільського району на 2022 рік

Чистопади

Експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Тернопільського району найближчих три роки займатиметься компанія “Техно-Буд-Центр”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Тернопільського району на 2022-2024 рр.

Угоду на суму 283,095 мільйонів гривень  укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю “Техно-Буд-Центр”. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Для участі у тендері на утримання місцевих доріг Тернопільського району зголосилися дві компанії – “ШБУ-77” і “Техно-Буд-центр”.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник – 287,406 млн гривень з ПДВ.

Товариство “ШБУ-77” запропонувало виконати цей підряд за 284,5 млн. грн.

Компанія “Техно Буд Центр” запропонувала нижчу ціну – 283,095 млн. грн. та здобула перемогу у тендері.

Аукціон було проведено іще у грудні, а у середині січня замовник уклав договір з ТОВ “Техно-Буд-Центр” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Тернопільського району на 2022-2024 рік.

Сума угоди – 283,095 млн. грн.

Така велика сума на утримання місцевих доріг пояснюється тим, що договір укладений на три роки і при проведенні тендеру використовували уже новий адміністративний поділ Тернопільщини на райони.

Нагадаємо, за новим адмінподілом до Тернопільського району тепер також належать колишні Підгаєцький, Козівський, Бережанський, Зборівський, Теребовлянський, Підволочиський райони, а також частина Збаразького.

Як раніше повідомлялося, тендер на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Кременецького району на 2022-2024 рік виграла компанія “Авакс проф”. А тендер на утримання місцевих доріг Чортківського району відбудеться наступного тижня.

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині спіймали 6 осіб, які крали паливо із локомотивного депо

Наступна стаття

На Львівщині п’яний юнак обстріляв мікроавтобус, у якому їхали тернополяни