Чи варто купувати Honda Accord 2020?

Хонда Аккорд 2020

Honda Accord 2020 продовжує давню тенденцію Accord бути улюбленим авто серед покупців. Але що робить лінійку 2020 особливою? Чи варто купувати або краще взяти б/у модель?

Що нового на 2020 рік?

Практично нічого нового для Honda Accord 2020 немає. Звичайно, це не так уже й погано, оскільки всі зміни, які були внесені у 2018 та 2020 роках, були саме тими, які справді мали відбутися. Наприклад, перероблений інформаційно-розважальний центр набагато кращий за свого попередника; це була справжня особливість моделей 2019 року.

Швидка відповідь від акселератора

Honda Accord 2020 року, можливо, не має найпотужніших двигунів у своєму класі, але 1,5-літровий варіант із турбонаддувом швидко дає водієві відповідь. Просто натисніть на педаль акселератора, і відгук, який ви отримаєте, відчується майже миттєво. Звичайно, 8 секунд, які потрібні, щоб розігнатися з 0 до 60 миль на годину, це просто середнє значення для базових комплектацій в сегменті седанів середнього розміру, але в місті це здається досить бадьорим. Просто дайте йому кілька додаткових секунд на шосе і він набере швидкість.

Міцна та надійна система гальм

Якщо є щось, чим Honda пишається, то це виробництво безпечних та надійних автомобілів. Акорд не є винятком із цього правила. Насправді його гальмівна система досить гарна. Педаль гальма має тверде відчуття під тиском вашої ноги, і вам не доведеться турбуватися про те, як цей автомобіль поводитиметься, коли вам потрібно зробити термінову зупинку. Натискаючи на гальма, ви почуваєтесь досить впевнено завдяки прямолінійному відстеженню, яке ви отримуєте від коліс.

Багатоважільна адаптивна підвіска

Стандартна підвіска хороша, але багатоважільна адаптивна підвіска Honda Accord 2020 ще краще. Чому? Що ж, якщо ви візьмете Touring (який входить до стандартної комплектації), ви виявите, що автомобіль проходить повороти з надзвичайною легкістю та елегантністю. Ви не відчуєте крену кузова, тому що Accord міцно стоїть на землі. Крім того, Accord швидко реагує на зміни напрямку руху.

Добре налаштований варіатор

Часто ви чуєте, як механіки критично відгукуються про безступінчасті трансмісії (CVT) – і небезпідставно. Коли вони ламаються, їх важко та дорого замінити. І навіть коли вони перебувають у нормальному робочому стані, вони працюють повільно, що може ще більше перешкодити малопотужному двигуну. Але це не зовсім так для нових Accords. Варіатор, який ви отримуєте у моделях 2020 року, чудово налаштований. Так, ви відчуєте, як він переключається на підвищену передачу, щоб спробувати підвищити економію палива, але забезпечує деякі можливості плавного перемикання і не чинить опору двигуну.

Коментувати

Попередня стаття

На Гусятинщині директор заповідника 4 рази незаконно звільнив з роботи лісника

Наступна стаття

Прикордонники затримали антиукраїнську паломницю Почаївської Лаври