La П’єц – зручно, швидко і ду-у-уже смачно

доставка піци

Непланово завітали гості і ви думаєте, що швидко приготувати? Чи плануєте святкувати день народження, але не хочете весь день стояти на кухні?

Є чудове рішення для таких ситуацій – La П’єц – доставка піци у Хмельницьку: https://la.ua/khmelnytskyi/! Це найкращий друг, який виручить в будь-якій ситуації і вже за 29 хвилин накриє розкішний стіл з ароматною піцою і свіжими салатами з зеленню.

Особливості сервісу доставки La П’єц

Викликати в клієнта усмішку і задоволене “М-м-м, як смачно…” – наше основне завдання. Ми робимо максимум для того, щоб піца та інші страви від La П’єц асоціювалися у вас зі свіжістю та глибоким, вишуканим смаком.

  • Ми готуємо піцу з натуральних і свіжих інгредієнтів у будь-яку пору року. Компанія ретельно підбирала постачальників якісних і екологічно чистих продуктів.
  • La П’єц пече піцу на дровах. Це дозволяє нам досягти хрумких запечених бортиків, які ви так обожнюєте, а також ідеально, рівномірно пропекти піцу та інгредієнти.
  • Наші кур’єри оперативно доставлять замовлення до 29 хв в “зелену зону” або до 59 хв у “жовту зону”. Карту з розподілом на зони Хмельницького можна побачити на нашому сайті чи уточнити в менеджера по телефону.

Переваги

Крім вишуканого смаку і швидкої доставки, La П’єц пропонує безліч інших вигідних пропозицій, які залишать після співпраці приємні враження і бажання повернутися до нас ще.

  1. У нас кожен знайде собі піцу до смаку, адже ми пропонуємо м’ясні, рибні, сирні та овочеві позиції.
  2. Можна підсилити смак і додати подвійну порцію будь-яких інгредієнтів або ж, навпаки – скажіть, що ви не любите, і ми не будемо додавати це в вашу піцу.
  3. Також можна зібрати піцу за своїм рецептом. Складіть на сайті список інгредієнтів і ми приготуємо особливе, індивідуальне замовлення під вас.
  4. В La П’єц працюють професійні піцайоло та сушисти, які досконало знають і дотримуються золотих стандартів кулінарії.
  5. Компанія пропонує безкоштовну доставку, за умови мінімальної суми замовлення від 200 грн у “зеленій зоні” та від 300 грн – у “жовтій”.

Якщо ви неодноразово користувалися послугами La П’єц, то знаєте, як ми любимо робити своїм клієнтам приємно. Наприклад, ми даруємо кожну третю піцу в подарунок, знижку 100 грн на перше замовлення в додатку, 100 грн на бонусний рахунок за те, що ви приведете друга, -15% на самовивіз і т.д. А якщо ви святкуєте день народження і робите у нас замовлення, ми не залишимо вас без подарунка і з радістю додамо 3 піци у подарунок на ваш святковий стіл!

Більше вигідних пропозицій та їх деталі дізнавайтеся на сайті: https://la.ua/khmelnytskyi/.

Зробити замовлення у Хмельницькому можна щодня з 11:00 по 22:00. Чекаємо на дзвінок, щоб прикрасити ваш день апетитною піцкою від La П’єц!

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі хлопець на самокаті збив дворічну дитину і втік з місця аварії

Наступна стаття

У Тернополі водій “Шкоди” збив велосипедиста (ФОТО)