Акумуляторна зубна щітка – комплексний догляд за ротовою порожниною в домашніх умовах

зубна щітка з акумулятором

Зубна щітка – обов’язковий предмет особистої гігієни, який є не тільки у будь-якого дорослого, а й у дитини.

Все більше людей віддають перевагу не класичним мануальним моделям, а щіткам з акумулятором. Їхня ключова особливiсть – більш ефективний і ретельний догляд за зубами та всією ротовою порожниною.

Ми пропонуємо купити зубні щітки з акумулятором від провідних світових брендів. Широкий асортиментний ряд дозволяє підібрати відповідну модель для дітей та дорослих з урахуванням рекомендацій стоматолога та особистих уподобань клієнта.

Також у нас багато дитячих товарів, включаючи конструктори, інтерактивні іграшки та іншу продукцію, яка допомагає всебічно розвиватися вашій дитині, та цікаво проводити дозвілля. Наприклад, ви зможете замовити конструктори Лего в Ашан https://auchan.ua/ua/konstruktory-lego/ за найкращими цінами та швидкою доставкою в будь-який регіон України.

Різновиди акумуляторних зубних щіток та їх особливості

Акумуляторні зубні щітки можна розділити на дві основні категорії – для дітей та дорослих. Найчастіше дитячі моделі мають знижену кількість обертів і мінімум додаткових опцій, які просто не потрібні. Також вони використовують спеціальні насадки з м’якшою щетиною. Ну і відрізнити моделі для дітей дуже просто – багато з них мають яскравий дизайн із зображеннями популярних героїв кіно та мультфільмів.

Якщо розглядати акумуляторні зубні щітки для дорослих, то вони можуть мати такі відмінності:

  • принцип роботи;
  • функціональні можливості;
  • додаткові опції.

За принципом роботи розрізняють моделі з поворотною робочою головкою та ультразвукові. У першому випадку насадка обертається із певною швидкістю, забезпечуючи механічне очищення зубів. В ультразвукових моделях насадка нерухома, а процес очищення ґрунтується на дії високочастотних коливань.

Серед основних функцій варто відзначити кількість швидкостей (зазвичай одна чи дві), а також наявність різних режимів роботи – щоденне очищення, полірування, відбілювання та навіть видалення зубного каменю. Чим більше у пристрою функцій, тим вища його вартість.

До додаткових опцій можна зарахувати вбудований таймер, який допомагає правильно чистити зуби. Згідно з рекомендаціями стоматологів, ротова порожнина розбивається умовно на 4 квадранти (ліва та права сторона на кожній щелепі). На чищення одного квадранта має приділятися 30 секунд, а на всю процедуру – не більше двох хвилин. Вбудований таймер кожні 30 секунд даватиме сигнал, що час переходити на наступну область чищення. Також варто відзначити іншу корисну додаткову опцію – датчик тиску на ясна. Він буде актуальним для людей, які раніше не користувалися електричними щітками. У разі надмірного тиску на ясна робота пристрою буде зупинятися.

Правильно підібрана акумуляторна щітка забезпечить комплексний догляд за ротовою порожниною, що сприятиме збереженню здоров’я зубів і ясен на довгі роки.

Коментувати

Попередня стаття

Погодинний графік відключення електроенергії у Тернополі

Наступна стаття

На Кременеччині горіла господарська будівля (ФОТО)