Переваги рюкзаків з одною лямкою

Однолямковий рюкзак — це аксесуар, що поєднує переваги сумки і традиційного рюкзака. Такі моделі розповсюджені серед людей різних вікових категорій, і їхня популярність постійно зростає.

Чому однолямкові рюкзаки такі затребувані

Рюкзаки з одною лямкою мають низку переваг, серед яких:

  • Легкий доступ до речей. Такі рюкзаки дуже люблять спортсмени — велосипедисти, бігуни та ін. Коли руки зайняті й немає можливості зупинитися, рюкзак можна легко пересунути наперед та дістати необхідні речі. Це також зручно під час поїздок у громадському транспорті, адже значно спокійніше, коли рюкзак перед очима, а не позаду.
  • Рівномірний розподіл ваги. Рюкзаки з одною лямкою оперізують корпус у ділянці поперека, тому їхня вага розподіляється по всьому тулубу, тоді як звичайні моделі навантажують переважно плечі.

Види однолямкових рюкзаків

Існує кілька основних груп таких аксесуарів:

  • Міські. Попри відносно невеликий об’єм, такі рюкзаки вміщують багато важливих речей, які регулярно використовуються.
  • Спортивні. Спортсмени цінують такі моделі за гарну вентиляцію, швидкість надівання та надійну посадку на спині.
  • Мисливські, які чудово підходять і для туристів. Ці рюкзаки дають можливість тримати під рукою всі необхідні речі.
  • Мілітарі. Такі моделі вирізняються характерною довгастою формою, обумовленою ​​необхідністю розміщення під сидінням військового транспорту.

Різні моделі рюкзаків з однією лямкою MARK RYDEN відрізняються кількістю кишень і кріплень для додаткового обладнання, розмірами та іншими параметрами.

Як вибрати однолямковий рюкзак і з чим його носити

Насамперед слід визначитися, навіщо вам потрібен рюкзак. Якщо для прогулянок та повсякденних справ, то ідеальним вибором буде аксесуар середнього розміру. Якщо ж ви носите із собою тільки телефон, ключі та невеликий гаманець, варто придбати більш компактний рюкзак, зручніший у міських умовах.

Ще один важливий момент у виборі однолямкового рюкзака — ремінь. Зручна широка лямка не натиратиме й не тиснутиме під час носіння. Добре, якщо є можливість регулювання довжини ременя.

У процесі вибору також варто звернути увагу на кількість внутрішніх і зовнішніх кишень та відділень, які забезпечують комфортне розміщення речей.

Рюкзаки MARK RYDEN найкраще комбінуються з одягом у стилі casual: джинсами, футболками, кедами, толстовками. Таке поєднання — чудовий повсякденний варіант.

Коментувати

Попередня стаття

На Теребовлянщині 55-річний чоловік до смерті побив свого односельчанина

Наступна стаття

Сергій Надал: Тернопіль забезпечив зимовою формою та взуттям більше трьох тисяч захисників з нашої громади