Вбивство у Тернополі: 17-річна дівчина зарізала студента з Конго

Правоохоронці затримали підозрювану у вбивстві іноземного студента. Нею виявилася 17-річна дівчина, жителька Тернопільського району.

Про це інформують у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Нагадаємо, як раніше уже повідомлялося, сьогодні у вночі у Тернополі на масиві “Дружба” вбили іноземного студента.

“У вчиненні важкого злочину правоохоронці підозрюють 17-річну мешканку Тернопільського району. Неповнолітню затримали відповідно до статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу”. – йдеться у повідомленні поліції.

Сьогодні вранці близько четвертої години медики швидкої допомоги повідомили у поліцію, що за місцем проживання виявили мертвого чоловіка із ножовим пораненням.

Уже на місці події правоохоронці з’ясували особу загиблого – ним виявився 24-річний громадянин Конго, який навчався в одному із тернопільських університетів.

Опитавши сусідів та можливих свідків, а також вивчивши відео з камер спостереження, уже за кілька годин поліціянти встановили особу підозрюваної у скоєнні цього злочину – це 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району.

За версією поліції, після скоєння вбивства вона на таксі втекла додому. Її згодом затримали за місцем проживання.

За яких обставин неповнолітня опинилася вночі у помешканні іноземця та що спонукало її взятися за ніж – у поліції поки що не розголошують.

Наразі тривають слідчі, поліцейські встановлюють усі обставини злочину.

Відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Дівчині, у випадку доведення її вини у суді, загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Коментувати

Попередня стаття

Сьогодні вночі у Тернополі вбили іноземного студента

Наступна стаття

Агенти Кремля: у Тернополі розмалювали фасад православної церкви Московського патріархату (ФОТО)