У Теребовлянському районі під час ремонтних робіт загинув 23-річний електрик

Від ураження струмом в 10 тисяч Вольт на Теребовлянщині загинув робітник РЕМу

Халатність чи нещасний випадок стали причиною смерті молодого чоловіка повинні встановити правоохоронці. На Теребовлянщині під час роботи загинув житель райцентру, 1997 року народження.

Про це сьогодні, 5 червня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, передає Тернополіс.

Чоловік працював в бригаді від районної електростанції. Майстри проводили роботи в населених пунктах – заміняли трансформатори.

Нещастя трапилося в селі Конопківка. Там проходить три високовольтних лінії. Ремонтники їх відключили, але, як стало відомо згодом, не всі.
Один з робітників підійшов до лінії і його вдарило струмом. Через тіло 23-річного хлопця пройшов розряд в десять тисяч Вольт.

Дві секунди вистачило, аби вбити майстра. Колеги намагалися надати меддопомогу. Приїхала на місце події і бригада екстреної меддопомоги. Проте врятувати життя хлопцеві не вдалося.

За словами начальника Теребовлянського відділу поліції Андрія Купчака, загиблий працював монтером офіційно впродовж двох років. Чому не вимкнувся струм – встановить слідство.

Даний факт внесли в ЄРДР згідно статті 272 частина 2 ККУ.

Читайте також:
Отримали травми хребта: поблизу Чорткова на двох вантажників впали мішки з цукром

Коментувати

Попередня стаття

Майже 40000 гривень на місяць: мер Бережан оприлюднив декларацію доходів за 2019 рік

Наступна стаття

Карантин дався взнаки: на Тернопільщині суттєво знизилася середня зарплата