У Тернополі 36-річний чоловік вкрав “Жигулі” і згодом спалив їх

Крадіжка автомобіля плюс його знищення шляхом підпалу – ці два злочини скоїв 36-річний житель села Настасів Тернопільського району.

Подія трапилася у Тернополі вночі з 6 на 7 липня. На одній з вулиць обласного центру зловмисник проник у салон автомобіля марки ВАЗ-2101 (“Жигулі”) та викрав даний транспортний засіб.

Власник автомобіля почув шум битого скла, виглянув у вікно зі свого помешкання і побачив сторонню особу у салоні свого транспортного засобу. Втім, запобігти крадіжці не вдалося – злодій завів машину і поїхав.

Потерпілий швиденько викликав поліцію. Правоохоронці швидко встановили місце знаходження викраденого автомобіля, але радості власнику транспортного засобу це, напевно, не додало.

За неповну годину трапилася іще одна гаряча подія. У селі Петриків, що поблизу Тернополя, на території гаражного кооперативу невідомий підпалив легковий автомобіль марки ВАЗ-2101.

Місцеві мешканці побачили вогонь та викликали рятувальників ДСНС. Ті загасили пожежу, але автомобіль згорів.

Як згодом з’ясувалося, спалений автомобіль – це той самий транспортний засіб, який годину тому був викрадений в обласному центрі.

Правоохоронці змогли встановити особу підозрюваного. Ним виявився 36-річний житель села Настасів Тернопільського району. Чоловік раніше був неодноразово судимий за грабежі, крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень.

Тепер же йому доведеться відповідати іще за двома статтями кримінального кодексу – за незаконне заволодіння транспортним засобом та за умисне знищення майна.
У скоєному мешканець Настасова уже зізнався. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри.

Читайте також:
5 проміле: у Тернополі водій “Фіата” досягнув алкогольного максимуму (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Аварія на Тернопільщині: у Білокриниці перекинувся молоковоз (ФОТО)

Наступна стаття

У Польщі спалили хостел, в якому проживали українці. Підозрюваного затримали