На трасі Тернопіль-Львів вантажівка збила чоловіка, а потім через тіло загиблого переїхало ще кілька автомобілів

Понівечене тіло чоловіка на проїжджій частині автодороги Львів-Тернопіль виявив один з водіїв. Про невідомого він повідомив на лінію “102”.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Встановити особу загиблого за зовнішніми ознаками неможливо, оскільки тіло сильно понівечене. Поруч із загиблим лежала куртка з документами. Кому вона належить – встановить слідство.

За попередньою інформацією, аварія трапилася близько першої ночі в Зборівському районі. Траса там не освітлюється. Потерпілого збив вантажний автомобіль  Volvo. Від удару тіло відкинуло на зустрічну і його переїхало ще кілька автівок.

Сам винуватець ДТП залишив місце події. Проте за кілометрів 60 від місця нещастя водій зупинився, повідомив про аварію та повернувся на місце автопригоди.

Правоохоронці встановлюють особу загиблого, а також автівки, які проїжджали повз місце аварії. Вирішується питання про внесення даної автопригоди в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Читайте також:
У Ланівцях у результаті аварії мотоцикліст потрапив у реанімацію

Коментувати

Попередня стаття

Терористи вбили військового медика під час евакуації тіла іншого загиблого

Наступна стаття

10 цікавих фактів про Прагу