Судитимуть підприємця, який у Теребовлі ремонтував тротуари і подвір’я міськради

Приватний підприємець постане перед судом за вчинення службового підроблення при виконанні ремонтних робіт.

Про це сьогодні, 10 серпня, повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

“Теребовлянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 366 КК України (Службове підроблення) стосовно приватного підприємця – виконавця робіт з поточного ремонту тротуарів на території міської ради у м. Теребовля”. – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, приватний підприємець, маючи у підпорядкуванні найманих працівників, на виконання договору із комунальним підприємством щодо ремонту тротуару, у липні 2016 року вніс неправдиві відомості до акту приймання виконаних робіт.

Підприємець у документі завищив обсяги з установлення бетонних і залізобетонних бортових каменів  при цементобетонних покриттях у кількості 18,95 м і підписав неправдивий акт.

Надалі, службова особа внесла у травні 2017 року неправдиві відомості в акт виконаних робіт з ремонту тротуару по вул. Січових Стрільців, та в серпні 2017 року у акт виконаних робіт з поточного ремонту прибудинкової території перед міською радою. Розслідування завершено.

Стаття інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Читайте також:
Житель Теребовлі на закинутій тракторній бригаді вирощував коноплі

Коментувати

Попередня стаття

Поліція розшукує жителя Кременця, який вийшов з військової частини і зник безвісти (ФОТО)

Наступна стаття

У Заліщицькому районі зіткнулися мотоцикл та автобус – двоє людей травмовано