На Тернопільщині через карантинні обмеження люди перекрили дорогу (фото, відео)

У Бучацькому районі люди перекрили дорогу. Усе – через закриття шкіл і садочків.

Як стало відомо журналістам Тернополісу, через карантинні обмеження в селі Озеряни закрили садочки та школи. Попри це, батьки змушені ходити на роботу, при тому, не маючи з ким залишити дітей.

«Люди вийшли на дорогу через те, що всі шкоди, дитячі садки закрили на карантин, а батькам потрібно працювати, заробляти гроші. Але немає з ким залишити дітей, – повідомили організатори протесту. – Дорогу планують перекривати доти, поки місцева влада не піде на компроміс».

Нагадаємо, відсьогодні, 7 вересня, кілька районів Тернопільщини потрапили до «червоної зони». Як результат, у містах та селах закриті школи, дитячі садочки, ресторани, заклади харчування, а також не курсує громадський транспорт та не відбувається посадка пасажирів та авто- й залізничних вокзалах.

На момент написання матеріалу стало відомо, що голова РДА Олена Кравчук відмовилася приїжджати до протестувальників. Своє рішення вона обумовила «відсутністю транспорту». Люди не розгубилися й зібрали кошти на таксі для очільниці.

Христина СЛОТА, фото з соцмережі

Як уже повідомлялося раніше, у с. Озеряни люди вийшли на протест, бо не підтримують закриття освітніх закладів на період…

Опубліковано Бучацький Інформаційний Портал Понеділок, 7 вересня 2020 р.

 

Коментувати

Попередня стаття

Тернопіль і Україну чекає непроста осінь

Наступна стаття

У Чортківському районі в результаті аварії загинула пасажирка мотоблоку (ФОТО)