ДТП у Варваринцях: поліція встановила особу водія, який скоїв аварію і втік

Правоохоронці встановили особу водія, який на Теребовлянщині скоїв дорожньо-транспортну пригоду та втік з місця події.

Нагадаємо, автопригода з потерпілими трапилася у неділю, 6 вересня, у селі Варваринці Теребовлянського району – близько восьмої години вечора там зіткнулися автомобілі Grand Cherokee та Audi-100.

За інформацією поліції, аварію спричинив водій джипа, який під час виконання маневру обгону не впорався з керуванням та допустив зіткнення з легковим автомобілем Ауді.

У результаті цієї аварії травми отримали водій Ауді та його пасажирка. Обох потерпілих госпіталізували до лікарні.

А щодо водія позашляховика, то він залишив свій пошкоджений транспортний засіб і з місця події втік.

Дорожньо-транспортна пригода, яка трапилася у Варваринцях, відразу ж набула розголосу на Теребовлянщині.

У соціальних мережах користувачі повідомляли, що за кермом джипа перебував син відомого микулинецького бізнесмена. Причому, також зазначалося, що він був у стані алкогольного сп’яніння і покинув місце ДТП ймовірно для того, щоб уникнути відповідальності за нетверезе водіння.

Те ж саме стверджують і потерпілі у результаті цього ДТП – вони побоюються, що реальний винуватець зможе уникнути відповідальності.

У прес-службі поліції Тернопільської області повідомили, що особу водія, який перебував за кермом автомобіля Grand Cherokee уже встановили. Є свідки, які підтверджують, хто саме у той вечір перебував за кермом джипа.

Освідчити водія джипа на вміст алкоголю в крові правоохоронці не змогли вчасно, оскільки той втік з місця події. Але у такому випадку правопорушник відповідатиме за скоєння ДТП, що призвело до травмування людей, а також буде притягнутий до відповідальності за залишення місця ДТП.

Відомості за даним фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Аварія у Бережанах: водій, який на “Жигулях” врізався в автобус, був п’яним

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині дерево смертельно травмувало лісоруба

Наступна стаття

У Тернополі медики швидкої допомоги не отримують доплат з державного бюджету