У Польщі у результаті ДТП загинули мешканці Одеси, Кривого Рогу, Хмельниччини та Тернопільщини

Тіла п’ятьох померлих у ДТП українського автобуса на півдні Польщі готують до відправки в Україну.

Транспортування тіл трьох жінок та двох чоловіків віком від 29-ти до 61-го року може розпочатися у середу.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив генконсул України у Любліні Василь Павлюк.

“Оформляються усі документи на транспортування тіл в Україну. Перевезення може розпочатися у середу”,- повідомив Павлюк.

Він поінформував, що померлими є жінки 1960, 1967 та 1988 р.н., а також чоловіки 1968 та 1992 р.н. Вони, зокрема, є жителями Одеси, Кривого Рогу, Хмельницької та Тернопільської областей.

Український дипломат також повідомив, що в лікарнях Підкарпатського воєводства продовжують перебувати 24 пасажири українського автобуса, двоє з яких – у тяжкому стані.

Генкосул підтвердив факт інциденту щодо небажання в одній з лікарень лікувати двох постраждалих у ДТП через відсутність у них медичної страховки. За його втручанням проблему вдалося вирішити і людям надано допомогу, проведено необхідні операції.

Нагадаємо, ДТП з українським автобусом сталося в суботу о 00:50 за київським часом поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, за 30 км від кордону з Україною. Автобус сполученням Познань – Херсон, в якому перебували 57 осіб, у тому числі двоє водіїв, перекинувся, з’їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице. Унаслідок катастрофи п’ятеро осіб загинули на місці, 35 потрапили до лікарень.

У неділю окружна прокуратура у Перемишлі висунула обвинувачення водію українського автобуса у ненавмисному доведенні до катастрофи у наземному русі – йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Читайте також:
Серед загиблих є дуже молодий хлопець: що нового відомо про ДТП українського автобуса в Польщі

Коментувати

Попередня стаття

Посол Ізраїлю обурився стадіоном імені Романа Шухевича в Тернополі

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 10 березня