Через 15 років здався поліції водій, який поблизу Тернополя збив на смерть двох дівчат

ДТП, Петриків, новини Тернополя

Через 15 років до поліції Тернополя з повинною прийшов чоловік, який на смерть збив двох дівчат і втік з місця трагедії.

Про це сьогодні, 30 червня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Майже 16 років тому у жовтні у селі Петриків, що поблизу Тернополя, під колесами автомобіля загинули двоє дівчат.

У центрі села автомобіль збив двох подруг 16-ти та 18-ти років і з місця пригоди втік, залишивши дітей посеред дороги.

Обидві дівчини отримали страшні травми  несумісні з життям. За деякий час у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські знайшли авто зловмисника, також встановили його особу.

До аварії був причетний 26-річний чоловік, згодом його оголосили в міжнародний розшук. Тернополянину інкримінували ч.3 ст.286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

“29 червня цього року надійшла заява до правоохоронних органів від чоловіка, який зізнався, що 15 років тому в селі Петриків скоїв смертельну аварію та втік. Підозрюваного затримали. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання”. – йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

З часу ДТП у Петрикові минуло досить багато часу, зараз на просторах Інтернету уже важко знайти повідомлення про висвітлення тих подій. Отож, нагадаємо…

Перепрошуємо за жорстокі подробиці, але удар автомобіля був настільки сильним, що одній із дівчат відірвало голову. Тіло загиблої впало на асфальт, а голова опинилася у салоні “Опеля”.

З нею водій і втік з місця ДТП. Спочатку дівчину поховали без голови. А потім уже після похорону підкинули голову.

Ще пізніше знайшли автомобіль та встановили особу винуватця ДТП. Ним виявився працівник податкової служби. На час смертельної аварії йому було 26 років.

Втім тоді затримати його не вдалося. Молодий податківець встиг втекти за кордон, а саме у Росію, і  впродовж 15 років залишався недосяжним для української правоохоронної системи.

Читайте також:
У Козові винуватець смертельної аварії отримав умовне покарання

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі п’яний пішохід потрапив у ДТП і потім втік з лікарні

Наступна стаття

Чортківський поліцейський, який попався на хабарі, отримав 34000 гривень штрафу