У Польщі трагічно загинув 37-річний житель Бережанщини

Ракшава, Польща, станція техобслуговування

Чоловік працював на станції техобслуговування в селі Ракшава

Житель Тернопільщини трагічно загинув в селі Ракшава Підкарпатського воєводства в Польщі. Чоловік працював на місцевій СТО. Під час роботи йому в голову влучила частина колеса. Медики швидкої допомоги не змогли врятувати людину, пише zaxid.net.

Про смерть 37-річного чоловіка на СТО повідомила поліція Підкарпатського воєводства 16 серпня. Те, що загиблим виявився мешканець Тернопільської області, вже 17 серпня повідомила компанія, що займається перевезеннями тіл померлих заробітчан з-за кордону в Україну.

«Внаслідок нещасного випадку на СТО в населеному пункті Ракшава (Підкарпатське воєводство) загинув наш 37-річний земляк, пан Володимир з Тернопільщини. Щирі співчуття рідним та близьким земляка!», — написали на сторінці підприємця в Фейсбук, який займається перевезеннями тіл померлих.

Пізніше у цій фірмі підтвердили ZAXID.NET, що трагічно загинув Володимир з Бережанського району.

Про нещасний випадок сповістила місцева польська поліція. На сайті поліції Підкарпатського воєводства написано, що українець був офіційно працевлаштований на СТО. А загинув він під час заміни колеса в транспортному засобі, що використовується на будівництві.

«Близько 15:00, 16 серпня до чергового поліції надійшло повідомлення про нещасний випадок, який трапився в приміщенні однієї з фірм у Ракшаві. В результаті інциденту 37-річний працівник отримав смертельні травми. Поліцейські з’ясували, що 37-річний громадянин України працював у майстерні з демонтажу колеса на будівельному автомобілі. Під час роботи чоловіку в голову, швидше за все, потрапила частина від зламаного елемента колеса. Попри допомогу медиків, життя 37-річного чоловіка врятувати не вдалося», — йдеться на сайті поліції Підкарпатського воєводства.

На разі, польська поліція під наглядом прокуратури та за участю Національної інспекції праці Польщі розслідують обставини, які призвели до загибелі чоловіка.

Читайте також по цій темі:
У Польщі під час заміни колеса загинув український заробітчанин

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі судили “валютчика”, який продав 1000 фальшивих доларів

Наступна стаття

Робота у Гусятині: свіжі вакансії за серпень