2,82 проміле: на трасі Скалат-Підволочиськ спіймали дуже п’яного водія

Жигулі

Підволочиський районний суд призначив покарання для водія автомобіля, який перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення працівниками поліції був зафіксований 7 серпня цього року на автодорозі Скалат-Підволочиськ – у селі Качанівка водій легкового автомобіля “ВАЗ 21011” (“Жигулі”, “копійка” – ред.) порушив правила дорожнього руху і був зупинений правоохоронцями.

Чоловік при зміні напрямку руху забув увімкнути покажчик повороту. При спілкуванні поліцейські помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки у присутності двох свідків. Результат огляду 2,82 проміле, що у 14 разів вище допустимої норми і вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні 26-річний водій свою провину визнав та розкаявся у вчиненому.

Відтак, Підволочиський районний суд за вчинене порушення призначив йому 17000 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Олена РОМАНЮК

Читайте також:
На трасі Підволочиськ-Збараж смертельна аварія: загинув 18-річний юнак (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Реальность победы на ставках матча по КС ГО

Наступна стаття

На Кременеччині смертельна аварія – загинув 45-річний чоловік