У Борщеві водій BMW за п’яне ДТП отримав 51000 грн штрафу

ДТП Борщів

Штраф з позбавленням права керування на три роки присудили водію BMW, що скоїв аварію у Борщеві. Чоловік виїхав на зустрічну та зіткнувся із ВАЗом.

Про це йдеться у вироку Борщівського райсуду від 29 грудня 2021 року. Фігурант справи – уродженець села Мушкатівка, ФОП, одружений, раніше не судимий.

Як випливає із обвинувального акту, аварія трапилась 5 вересня 2021 року у м. Борщів на вул. Бандери. Ввечері, близько 20.40,  водій «BMW 520» на іноземній реєстрації, керуючи в стані сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся «ВАЗ 2103». У результаті зіткнення водійка ВАЗу та її пасажир отримали травми середньої тяжкості.

Дії водія BMW були кваліфіковані органом досудового слідства за ч.1 ст. 286-1 КК, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Надалі обвинувачений пішов на угоду про примирення з потерпілими. Її суд 29 грудня і затвердив. Він визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні згадуваного правопорушення та присудив узгоджене покарання. Йдеться про 51 тис. штрафу та про позбавлення права керування на три роки.

Читайте також:
У Почаєві водій “Фіату” збив жінку. Потерпіла у реанімації

Коментувати

Попередня стаття

Жителя Бучаччини, який добував гравій на Дністрі, покарали значним штрафом

Наступна стаття

Водій, який у Трибухівцях скоїв ДТП із двома загиблими, отримав 5 років тюрми