У Теребовлі на базарі жінка незаконно продавала цигарки і отримала 17000 грн штрафу

сигарети, алкоголь

Теребовлянський районний суд призначив покарання для жінки, яка незаконно здійснювала реалізацію тютюнових та алкогольних виробів.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 7 грудня 2021 року у місті Теребовля.

Близько 11.00 на вулиці Паращука (на цій вулиці розташований місцевий ринок) працівники поліції виявили продавчиню, яка здійснювала реалізацію тютюнових та алкогольних виробів, не маючи при цьому ліцензії на торгівлю акцизними товарами і не будучи зареєстрованою як суб’єкт господарської діяльності.

На жінку склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності), а  увесь товар у неї вилучили.

У судовому засіданні жінка свою провину визнала.

Дослідивши матеріали справи, Теребовлянський районний суд 7 лютого постановив продавчиню визнати винною у вчиненні інкримінованого порушення і призначив їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень.

Також суд розпорядився конфіскувати 5 блоків сигарет “Комплімент” і 105 гривень торгової виручки, яку мала продавчиня. А 18 пляшок ємністю від 1 до 2 л, наповнених прозорою рідиною із різким запахом алкоголю, суд наказав знищити.

Постанова судді набирає законної сили після закінчення 10-денного строку подання апеляційної скарги.

Читайте також:
У Теребовлі злодії розібрали дах будівлі і вкрали металеве покриття

Коментувати

Попередня стаття

За кредит від Європейського інвестбанку Тернопіль отримає 30 тролейбусів

Наступна стаття

У Почаєві водій “Жигулів” за нетверезу їзду отримав 34000 грн штрафу