У результаті ракетного удару по Яворівському полігону загинули 35 людей (ОНОВЛЕНО)

Яворівський полігон

У результаті ракетного удару по Яворівському полігону на Львівщині загинули 9 людей, ще 57 осіб постраждали.

Про це сьогодні,13 березня, під час брифінгу повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький

“Було випущено, за попередніми даними, більше 30 ракет. Спрацювала система протиповітряної оборони, певну кількість було збито.

На даний момент 57 людей травмовані, уражені, перебувають у лікарнях, 9 загинуло – за офіційно підтвердженими даними. На даний момент здійснюється гасіння пожежі і розбір уламків”. – зазначив Максим Козицький.

За даними львівської влади, літаки вилетіли з російського Саратова до акваторії Чорного моря. Саме звідти здійснювались удари.

Окупаційні сили здійснили авіаудар ракетами по території Міжнародного центру миротворчості та безпеки у проміжку з 3:00 до 4:00 неділі 13 березня.

Міжнародний центр миротворчості та безпеки, більш відомий як “Яворівський військовий полігон”, розташований за 30 км на північний захід від Львова і близько за 20 км від кордону з Польщею.

P. S. За уточненою інформацією станом на 12.00 у результаті авіаудару по Яворівському полігону уже підтверджено загибель 35 осіб, іще 134 людей перебувають у лікарні з різним ступенем ураження.

Читайте також:
Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на ранок 13 березня

Коментувати

Попередня стаття

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на ранок 13 березня

Наступна стаття

На Бучаччині вночі згоріла господарська будівля (ФОТО)