За два дні на півдні Тернопільщини спалили 47 гектарів сухої трави (ФОТО)

За дві доби, 18 і 19 березня, рятувальники 4-го державного пожежно-рятувального загону 20 разів залучались на ліквідацію пожеж сухої трави.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Так, у п’ятницю, 18 березня, здійснено 10 виїздів пожежно-рятувальних підрозділів 4-го державного пожежно-рятувального загону, зокрема у с. Шутроминці Товстенької ТГ, м. Заліщики, с. Швейків Монастириської ТГ, смт. Золотий Потік Золотопотіцької ТГ, с. Монастирок Більче-Золотецької ТГ, с. Красіїв Монастириської ТГ, м. Монастириська, с. Михайлівка Мельниця-Подільської ТГ, с. Зозулинці Заліщицької ТГ та с. Завалля Мельниця-Подільської ТГ Чортківського району.

У суботу, 19 березня, було здійснено 10 виїздів пожежно-рятувальних підрозділів 4-го державного пожежно-рятувального загону, зокрема у с. Переволока Бучацької ТГ, с. Трибухівці Трибухівської ТГ, двічі м. Заліщики, м. Бучач, с. Гриньківці Товстеньської ТГ, с. Григорів Монастириської ТГ, с. Міжгір’я Монастириської ТГ, м. Монастириська та с. Бертники Монастириської ТГ Чортківського району.

Загальна площа погашеної рятувальниками сухої трави на відкритій території близько 47,5 гектарів ЗА ДВІ ДОБИ!!!

4-ий Державний пожежно-рятувальний загін працює в межах колишніх Борщівського, Бучацького, Заліщицького, та Монастириського районів.

Рятувальники вкотре попереджають!!!

Спрямовуйте всі сили на корисні справи для підтримки Української держави, а не шкодьте довкіллю та службам які покликані вас захищати. Рятувальникам, що й так чергують в посиленому режимі, по декілька разів щодня доводиться виїжджати, в тому числі й під час «Повітряної тривоги» та не допустити перекидання пожеж на житлові будинки та лісові масиви.

Читайте також:
На Тернопільщині “диверсанти” продовжують палити суху траву – 8 пожеж на заході області

Коментувати

Попередня стаття

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на ранок 21 березня (ВІДЕО)

Наступна стаття

У Чорткові трагічно загинув 43-річний працівник поліції Анатолій Адамов