Росіяни завдали ракетного удару по Львівщині

ракетний удар

Фото ілюстративне

У вівторок, 2 серпня, російські війська завдали ракетного удару по Львівщині.

Попередньо ракета влучила по Червоноградському району. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Попередньо: вибух на території Червоноградського району внаслідок ракетного удару. Оперативні служби виїхали на місце. Деталі згодом», – написав він у Telegram.

Як інформує командування Повітряних сил ЗСУ, загалом сьогодні, 2 серпня, Росія випустила по українській території 8 ракет, 7 із них збила протиповітряна оборона.

“2 серпня близько 17 години окупанти завдали ракетного удару з району Каспійського моря. Застосовувались стратегічні бомбардувальники Ту-95 (Ту-160).

Загалом по території України було випущено вісім крилатих ракет типу Х-101 (Х-555) у напрямку центральних, південних та західних областей України.

Сім із восьми ракет було збито протиповітряною обороною Повітряних сил ЗС України. Шість ракет ліквідували зенітні ракетні війська і одну збито винищувачем авіації Повітряних сил.

На жаль, є одне влучання на Львівщині – уражено зенітно-ракетний комплекс. Збитки та постраждалі уточнюються”. – йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також:
Хочу допомогти Україні: як це зробити найкраще?

Коментувати

Попередня стаття

За львівські “Карпати” виступатимуть двоє футболістів зі Зборова

Наступна стаття

На дорозі Городище – Зарваниця трапилася аварія. Водій втік, автомобіль загорівся