У Тернополі на фінал Кубка України з футболу впустять на стадіон лише 3000 глядачів

Під час фіналу Кубку України з футболу у Тернополі на стадіоні перебуватиме не більше 3000 глядачів.

Відповідне рішення прийнято сьогодні, 7 травня, під час засідання оперативного штабу Тернопільської міськради щодо боротьби з коронавірусом.

Під час засідання оперативного штабу було обговорено стан захворюваності на Covid-19 та можливість послаблення карантинних обмежень на територіії Тернопільської міської територіальної громади.

Серед ряду прийнятих рішень було прийнято також і рішення щодо фінального матчу Кубка України з футболу, який відбудеться у Тернополі 13 травня.

Так організаторам матчу вказано забезпечити обмежену кількість глядачів (не більше 20% від загальної кількості посадкових місць, передбачених для глядачів, а це орієнтовно близько 3000 місць).

“З метою належного забезпечення проведення матчу фіналу Кубка України з футболу, керуючись вимогами Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236, організаторам заходу необхідно:

дотримуватися усіх санітарно-протиепідемічних вимог, передбачених чинним законодавством; забезпечити обмежену кількість глядачів (не більше 20% від загальної кількості посадкових місць, передбачених для глядачів, 10% від даної кількості квитків виділити у рівних частинах командам-учасникам фінального матчу та організатору матчу);

здійснити продаж квитків в режимі онлайн з обов’язковим визначенням конкретних місць у відповідних секторах та провести маркування місць, що не будуть використовуватися, для забезпечення соціального дистанціювання глядачів”. – йдеться у рішенні Тернопільського міського оперативного штабу щодо боротьби з коронавірусом.

Нагадаємо, фінальний матч Кубка України з футболу між командами Динамо (Київ) та Зоря (Луганськ) відбудеться 13 травня у Тернополі.

Початок зустрічі о 19.00. Уже відомо, що цей матч транслюватиме  телеканал UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також:
3:0 – київське Динамо у Тернополі здобуло перемогу і вийшло у фінал Кубка України

Коментувати

Попередня стаття

Уряд позбавив субсидій сім’ї безробітних і заробітчан

Наступна стаття

Тернопільська “Нива” в гостях і в меншості перемогла кременчуцький “Кремінь” (ВІДЕО)