День на Євро – 3 липня: результати, анонси і прогнози букмекерів

збірна України, Євро-2020

На Євро черговий «час Х» — матчдень збірної України. Уже вп’яте! Команда дійшла до дуже високої стадії (ще б пак — далі лише два півфінали і фінал), і подарувала нам у цьогорічному червні море емоцій.

Час аналізу ще прийде, а поки констатуємо, що наступний суперник, очевидно, найсильніший за попередні. Напевно він нашим не «по зубах», вимагати щось від української збірної в цій ситуації — безглуздо, але ми просто віримо в своїх. Ще не вмерла!…

Результати 2 липня

Чвертьфінал. Іспанія – Швейцарія – 1:1 (пен. — 5:3).

Голи: 1:0 – Закарія (8, у с.в.), 1:1 – Шакірі (68).

Швейцарці знову ледь не подарували на Євро сенсацію. Все вирішувалося у серії пенальті, і кілька днів тому вони блискуче проявили себе в цьому компоненті, коли здолали французів. Тепер, на жаль, ні. При цьому іспанці дали супернику аж два шанси, не реалізувавши свої спроби, однак швейцарці не скористалися з них, не забивши аж три рази.

Чвертьфінал. Бельгія – Італія – 1:2.

Голи: 0:1 – Барелла (31), 0:2 – Інсін’є (44), 1:2 – Лукаку (45+2).

Знамените «золоте покоління» збірної Бельгії, схоже, так і не реалізує свій потенціал. Команда неодноразово очолювала рейтинги ФІФА і УЄФА, просто блискавично долала відбіркові раунди всіх попередніх великих турнірів, і так же незмінно зупинялася за кілька кроків до вирішального матчу: Мундіаль-2014 – чвертьфінал, Євро-2016 – чвертьфінал, Мундіаль – 2018 – півфінал і бронзові нагороди, Євро-2021 – знову чвертьфінал. До наступного Мундіалю лише півтора року, і, можливо, буде ще один шанс, але Мертенсу вже 34 роки, Вітцелю – 32, Лукаку – 30, Вертонгену – 34, Вермалену – 35, Едену Азару – 30. Тридцять років і лідеру цієї команди Кевіну Де Брюйне. Їх час, очевидно, вже минув, а гідної заміни не помітно…

А ось італійці на зовсім іншому шаблі свого розвитку. Головні х зірки ще сходять, у них все попереду, і вони вже у півфіналі свого першого Євро!

Анонси 3 липня

Чвертьфінал. Чехія – Данія.

19.00. Трансляція «Футбол-1».

«Найслабша пара» чвертьфіналів, очевидно, продемонструє найконкурентніший футбол. Обидві команди розуміють, що мають реальний шанс вийти до півфіналу чемпіонату Європи, адже опоненти їм цілком «по зубах». Команда Данії трішки дорожча: 341 млн. дол. проти 204 млн. дол. у чехів. За скандинавів і букмекери.

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Данії з коефіцієнтом – 2,16, нічию – 3,25, Чехії – 3,85.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Данії з коефіцієнтом – 2,15, нічию – 3,25, Чехії – 3,95.

Чвертьфінал. Англія – Україна.

22.00. Трансляція ТРК «Україна».

Одна з наймолодших команд за історію і в Англії, але наші також у списку перспективних команд. І нехай загальна вартість британців складає 1,4 мільярда доларів (наша команда – трішки більше 200 мільйонів), а один Кейн коштує, як вся «основа» нашої команди, ми зіб’ємося на банальності: гроші у футбол не грають, і на полі всі рівні! Ми зайшли дуже далеко, історично далеко, то чому не зробити ще один крок?!

Букмекерська контора Фаворит приймає ставки на перемогу Англії з коефіцієнтом – 1,48, нічию – 4,3, українців – 8,2.

Букмекерська контора Парі-Матч приймає ставки на перемогу Англії з коефіцієнтом – 1,45, нічию – 4,4, українців – 8,9.

Роман КИПИБІДА

Читайте також:
Як потрапити на матч Україна – Англія у Римі і для кого це можливо?

Підписуйтеся на наш канал на YouTube

Коментувати

Попередня стаття

Водій, який у Бережанах після ДТП вживав алкоголь, отримав 34000 гривень штрафу

Наступна стаття

День на Євро – 4 липня: результати, півфінальні пари і прогнози букмекерів