Тернопільська “Нива” здобула перемогу і піднялася на 5 місце у турнірній таблиці

Нива Гірник, перша ліга

Тернополяни здобули другу перемогу у цьому сезоні.

У суботу, 14 серпня, у матчі 4-го туру першої ліги тернопільська “Нива” вдома перемогла команду “Гірник-Спорт” із Горішніх Плавнів Полтавської області.

Рахунок зустрічі – 1:0.

Тернополяни зуміли відзначитися уже на старті поєдинку. На 4-ій хвилині матчу Ігор Семенина влучним ударом із-за меж штрафного майданчика зумів вразити ворота суперника.

На більше, аніж один гол тернополяни не спромоглися, але зуміли досить переконливо втримати переможний рахунок.

1:0 – перемога “Ниви” і тепер в активі тернополян уже 7 очок.

У першій лізі команди зіграли 4 тури і уже можна підвести певні підсумки.

Тернопільська “Нива” у чотирьох матчах здобула дві перемоги, одну нічию і один поєдинок програла – команда набрала 7 очок і наразі зі столичною “Оболонню” ділить 4-5 місце у турнірній таблиці.

Три із чотирьох матчів “Нива” провела вдома і лише один в гостях, але суперники на старті чемпіонату були дуже непростими.

У першому турі “Нива” вдома перемогла з рахунком 1:0 житомирське “Полісся”, яке у міжсезоння добряче підкріпилося і новими тренерами, і новими футболістами.

У другому турі тернополяни з рахунком 0:1 в гостях програли криворізькому “Кривбасу”, який поки що іде без втрат і займає лідируючі позиції.

У третьому турі “Нива” вдома зіграла в нічию 0:0 з донецьким “Олімпіком”, який минулого сезону виступав в українській Прем’єр-лізі.

Тож, з огляду на перелік суперників, з якими уже зіграла тернопільська команда, 7 здобутих очок – це дуже добротний результат.

Тільки важливо, аби цей результат був не епізодичним, а щоб далі команда грала на такому ж рівні – тоді будуть і очки, і високі місця у турнірній таблиці.

Андрій ЗІНЧУК

турнірна таблиця, перша ліга

Читайте також:
Тернопільська “Нива” розпочинає сезон з перемоги над фаворитом першої ліги

Коментувати

Попередня стаття

Аварія на Теребовлянщині: автомобіль злетів з дороги і кілька разів перекинувся (ФОТО)

Наступна стаття

Малієвецький водоспад: туристична перлина Поділля (ФОТО, ВІДЕО)