Булінг проти однокласниці: на Тернопільщині матір нечемної учениці отримала штраф

Фото ілюстративне

Лановецький районний суд нещодавно розглянув іще одну справу про булінг.

Як зазначається у матеріалах справи, учениця 9 класу Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів в період з вересня по 23 грудня 2020 року у приміщенні школи під час навчального процесу вчиняла булінг (цькування) відносно своєї однокласниці.

Учениця систематично ображала свою однокласницю нецензурними словами, а також насміхалася з неї.

Окрім, булінгу працівники поліції зафіксували іще одне порушення, вчинене цією 9-класницею – 31 грудня у вечірню пору дівчина у Ланівцях вживала алкогольні напої біля центральної ялинки.

Тож на матір школярки склали адміністративні матеріали за ч.3 ст.173-4 (булінг) та ч.1 ст.184 КУпАП (невиконання батьків обов’язків з виховання дітей).

У судовому засіданні матір школярки свою провину визнала – повідомила, що провела вдома бесіду з дітьми і надалі обіцяє належним чином виконувати батьківські обов’язки.

Дослідивши усі матеріали справи, суддя Лановецького районного суду Радосюк А. В. 27 січня постановив матір школярки визнати винною у вчиненні адміністративних правопорушень , передбачених ч. 3 ст. 173-4 та ч.1 ст. 184 КупроАП і накласти на неї штраф у розмірі 850 гривень.

Окрім цього жінка має сплатити в дохід держави судовий збір у розмірі 454 гривні.

Нагадаємо раніше на Лановеччині штрафом у розмірі 850 гривень покарали матір школяра, який вчиняв булінг щодо вчителя української мови та літератури.

Читайте також:
1700 гривень штрафу: на Тернопільщині суд покарав іще одну маму, донька якої не ходила до школи

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині від ураження електричним струмом загинув 30-річний чоловік

Наступна стаття

Жителі Тернопільщини скаржаться на нерозчищені від снігу дороги й тротуари (ФОТО, ВІДЕО)