17000 грн. штрафу: у Підволочиську покарали власника незареєстрованої свиноферми

порося, свиноферма

Підволочиський районний суд розглянув справу щодо директора аграрного підприємства за порушення порядку провадження підприємницької діяльності.

Як вбачається із матеріалів справи, директор ТОВ “Софія Агро Ком” порушив порядок провадження господарської діяльності, а саме ним вчинено триваюче порушення провадження господарської діяльності з розведення поголів`я свиней без одержання документів дозвільного характеру: відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, відсутній висновок з оцінки впливу на довкілля або висновок екологічної експертизи.

На чоловіка склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі від 17000 гривень штрафу.

У судове засідання чоловік, на якого складено адміністративний протокол, не з’явився. Суд розглянув справу без його присутності.

Дослідивши матеріали справи, Підволочиський районний суд постановив власника свиноферми визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень.

Рішення суду уже набрало законної сили.

Олена РОМАНЮК

Читайте також:
На Зборівщині підприємець продав без ліцензії кілька літрів солярки і отримав 17000 грн штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 26 серпня

Наступна стаття

На трасі Тернопіль – Бережани фура знесла з дороги самоскид дорожників