Через обвал тротуару у Тернополі перекрили проїзд до кількох будинків (ФОТО)

Не минає і тижня, аби в Тернополі не обвалився асфальт. Так, цього разу під землю пішло покриття на вулиці Євгена Коновальця біля будинків №9 і №11. Як результат – до кількох багатоповерхівок перекрили проїзд.

Як стало відомо Тернополісу, обвал асфальту трапився на початку тижня. На щастя, в той момент на місці не було автівок та не проходили люди.

«Все сталося якось раптово, – каже жителька прилеглого будинку Оксана. – Ввечері ще все було добре, а зранку – підсипано щебенем та обгороджено. Проїзд теж закрили, тому тепер, аби добратися додому власною автівкою, слід хвилин зо п’ять об’їжджати двориками».

Проте обвал асфальту на цій ділянці – не найбільша проблема. Поблизу знаходяться одразу два каналізаційні люки та труби водовідведення. У разі масштабнішого осідання прориву труб й затоплення не уникнути.

Нагадаю, минулого тижня у Тернополі асфальт обвалився аж тричі. У першому випадку легковий автомобіль рятували перехожі, підкладаючи під нього арматуру й дошки. У двох інших автівки таки пішли під землю.

Христина СЛОТА, фото авторки

Коментувати

Попередня стаття

Соціологія групи «Рейтинг»: за міського голову Тернополя Сергій Надала готові проголосувати 75,6%

Наступна стаття

Штрафи від 17000: на Тернопільщині цього тижня склали протоколи на 37 порушників карантину