Ресторани Заставного за порушення карантину отримали 5 штрафів на загальну суму понад 150 тис грн

Чотири штрафи по 34000 гривень і один – на 17000 гривень

У період з 23 по 25 лютого керівники закладів громадського харчування, які входять до складу “Сім’ї ресторанів Файного міста” за порушення карантину отримали 5 штрафів на загальну суму 153000 гривень.

Так, 23 лютого, Тернопільський міськрайонний суд постановив керуючу закладом “Пасаж Адлера” визнати винною у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 44-3 КУпАП та призначив їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень.

25 лютого Тернопільський міськрайонний суд постановив керуючого баром “Янг” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 44-3 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень. Порушення було вчинене 2 січня цього року. Заклад працював після 23.00.

Також 25 лютого Тернопільський міськрайонний суд для керуючого баром “Янг” призначив іще один штраф у розмірі 34000 грн. – за порушення, яке було зафіксовано 19 січня цього року (заклад працював під час локдауну – ред.)

І ще не все – 25 лютого Тернопільський міськрайонний суд постановив керуючого рестораном “Но нейм” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 44-3 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень.

І того ж дня той же суд за це ж порушення покарав керуючого рестораном “На небі”, призначивши йому штраф у розмірі 34000 грн.

З текстами судових постанов можна ознайомитися тут, тут, тут, тут і також тут.

Постанови набирають законної сили після закінчення подання строку апеляційної скарги.

Заклади громадського харчування “Пасаж Адлера”, “Янг”, “Но нейм” та “На небі” входять до складу “Сім’ї ресторанів Файного міста”. Власником “Сім’ї ресторанів Файного Міста” є родина екс-мера Тернополя і екс-нардепа Романа Заставного.

Раніше вказані заклади неодноразово порушували карантинні обмеження і за фактами цих порушень працівники поліції неодноразово складали адміністративні протоколи.

Своїми принциповими рішеннями щодо “Сім’ї ресторанів Файного міста” Тернопільський міськрайонний суд довів, що все ж таки закон один для всіх і карантинні обмеження потрібно виконувати незалежно від статусу та посад.

Читайте також:
Директор Тернопільського центрального ринку за порушення карантину отримав 34000 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 4 березня

Наступна стаття

У Тернополі таксист збив 15-річну дівчину, яка переходила дорогу на “червоне світло”