У Тернополі гендиректор ТРЦ “Подоляни” за порушення карантину отримав 34000 гривень штрафу

Тернопільський міськрайонний суд за порушення вимог карантину покарав генерального директор торгово-розважального центру “Подоляни”.

Факти порушення були зафіксовані працівниками поліції 28 і 29 листопада 2020 року. Тоді, нагадаємо, діяв карантин вихідного дня.

Як зазначається у матеріалах справи, генеральний директор ТРЦ “Подоляни” не вжив заходів щодо призупинення роботи закладу. Відтак, правоохоронці склали на нього два адміністративні протоколи  за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення карантинних вимог).

Під час судового розгляду обидві справи об’єднали в одне провадження.

Генеральний директор, на якого склали адмінпротоколи, у судове засідання не з’явився, хоч був належним чином поінформований про час, дату та місце розгляду справи.

Тож суддя приступив до розгляду справи без участі особи, на яку складені адмінматеріали.

До суду надійшло письмове пояснення від керівника ТОВ “Теркурій”, в яких зазначається, що директор генеральний директор ТРЦ “Подоляни”, не уповноважений вирішувати питання щодо призупинення роботи закладу.

ТРЦ “Подоляни” є структурним підрозділом ТОВ “Теркурій”.

Однак суддя не прийняв до уваги це пояснення, аргументовано пояснивши, що саме генеральний директор, відповідно до посадової інструкції, відповідає за організацію діяльності закладу.

Дослідивши усі матеріали справи суддя Тернопільського міськрайонного суду Гуменний П. П. 26 лютого цього року постановив генерального директора ТРЦ “Подоляни” визнати винним у вчиненні порушень, передбачених ч. 1 ст. 44-3 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень.

Окрім цього порушник в дохід держави має сплатити 454 гривні судового збору.

Рішення суду у Єдиному реєстрі судових справ опубліковано 1 березня.

Нагадаємо, на посаді генерального директора ТРЦ “Подоляни” працює Михайло Ібрагімов. У минулому скликанні він був депутатом Тернопільської міської ради. До призначення на посаду керівника ТРЦ “Подоляни” працював у виконавчих структурах Тернопільської міської ради.

Читайте також:
Ресторани Заставного за порушення карантину отримали 5 штрафів на загальну суму понад 150 тис грн

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Бережанах: 10 вакансій з найбільшою зарплатою

Наступна стаття

Сергій Надал: Тернопільська ліцей №15 гідно носитиме ім’я Лесі Українки