Тернополянин у барі емоційно вболівав за збірну України і отримав три доби арешту

Україна - Болгарія

Тернополянин вчинив дрібне хуліганство під час перегляду товариського матчу Україна – Болгарія

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для чоловіка, який вчинив дрібне хуліганство у закладі громадського харчування.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 11 листопада 2021 року у Тернополі. У закладі громадського харчування “Клуб файного міста”, що розташований за адресою вул. Шевченка, 23, ввечері, близько 20.10, громадянин поводив себе неадекватно та нецензурно висловлювався у сторону оточуючих, чим порушив громадський порядок та спокій.

На тернополянина працівники поліції склали адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі від 51 до 119 гривень або громадські роботи терміном від 40 до 60 годин або адміністративний арешт терміном до 15 діб.

У судовому засіданні чоловік своєї вини не визнав. Пояснив, що того вечора знаходився у “Клубі файного міста”, сидів за столом, пив чай, дивився футбольний матч і вболівав за збірну України.

Чоловік пояснив, що можливо і голосно говорив, але ніяких протиправних дій не вчиняв.
Згодом до нього підійшов хтось із працівників закладу і попросив вийти, проте він сказав, що сидить спокійно. Через деякий час приїхали поліцейські, затримали чоловіка і вивели із закладу.

Втім, адміністратор закладу надала суду зовсім протилежні пояснення. Вона зазначила, що викликала поліцію, оскільки чоловік образливо чіплявся до відвідувачів, висловлювався нецензурними словами та не реагував на зауваження.

Поліцейські в свою чергу пояснили, що змушені були затримати чоловіка, оскільки той відмовлявся добровільно покинути заклад та відмовлявся припинити порушення.

Представлений до суду відеозапис з нагрудних камер поліцейських підтвердив протиправну поведінку відвідувача закладу.

Відтак, дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд 5 січня постановив чоловіка визнати винним у вчиненні адміністративного порушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді трьох діб адміністративного арешту.

11 листопада 2021 року національна збірна України з футболу проводила товариський поєдинок проти збірної Болгарії. Матч тоді розпочався о 19.30 за київським часом і завершився в нічию з рахунком 1:1.

На момент вчинення тернополянином правопорушення наша збірна програвала з рахунком 0:1. Цікаво, що чоловік почав хуліганити якраз після того, коли українська команда пропустила гол.

Збірна України змогла зрівняти рахунок наприкінці другого тайму – якраз у той час на емоційного вболівальника із Тернополя уже складали адміністративний протокол.

Читайте також:
У Тернополі виявили нелегальний пункт обміну валют

Коментувати

Попередня стаття

Что можно взять на пикник в парке

Наступна стаття

Робота у Збаражі: свіжі вакансії за січень