У Тернополі п’яний велосипедист збив 6-річного хлопчика і втік з місця події

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для велосипедиста, який на пішохідній доріжці допустив наїзд на малолітнього хлопчика.

Як зазначається у матеріалах справи, випадок трапився 8 серпня 2022 року у місті Тернополі. Ввечері близько 21.00 на вулиці Куліша велосипедист на пішохідній доріжці допустив наїзд на малолітнього хлопчика років шести, який рухався на дитячому велосипеді.

Як зазначили свідки події, дорослий чоловік їхав велосипедом на великій швидкості. Після зіткнення він залишив місце пригоди, тобто втік, а дитина отримала травми і була госпіталізована до лікарні.

Згодом, коли розшукали винуватця зіткнення, виявилося, що той перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Результат огляду – 1,94 проміле, що майже в 10 разів більше від допустимої норми і це вважається середнім ступенем сп’яніння.

За фактом події спочатку відкрили кримінальне провадження, але згодом його закрили, оскільки згідно висновку лікарів, дитина отримали травми легкої тяжкості.

Тож на порушника після цього склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 127 КУпАП (порушення правил дорожнього руху особами, які керують велосипедами, гужовим транспортом і погоничами тварин та спричинили створення аварійної обстановки).

У судовому засіданні велосипедист, який травмував дитину, свою провину визнав.

Дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд постановив велосипедиста визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
На Тернопільщині з автобуса випала жінка

Коментувати

Попередня стаття

Як отримати Пинап промокод і грати у віртуальному казино з привілеями

Наступна стаття

Сергій Надал: вчергове передано допомогу на фронт для воїнів з нашої громади