«Сам удома» по-сільському: хлопці з Тернопільщини зняли пародію на відомий фільм (ВІДЕО)

Тернопільщина славиться талановитими людьми. Яскравим підтвердженням цього є Володимир Мандзюк та Назар Ковальчук із села Винятинці Заліщицького району.

Попри юний вік (19 та 8 років відповідно) хлопці відзняли та змонтували короткометражну версію відомого фільму «Сам удома».

Про знімальний дебют Володимир поділився з Тернополісом.

«Ідея з’явилась торік. На початку минулої зими я разом з Назаром дивився фільм «Сам удома». Власне тоді ми і вирішили, що потрібно зняти свою версію. Показати, яким би було життя Кевіна в селі на Тернопільщині. А оскільки ми вже мали невеликий досвід зйомок відео для Інстаграм, то не дуже переймалися».

Проте, то навчання, то хатня робота змушувала відкласти зйомки.

«Я почав писати сценарій лише цієї осені. До цього то часу не було, то натхнення… але загалом творилося легко».

Як зізнається хлопець, найважче в роботі – дочекатися снігу.

«Три тижні ми чекали, коли випаде сніг, ледь не молилися на нього. І ось, день «ікс» настав. 10 грудня – земля вкрилася білим.

Загалом зйомки тривали п’ять годин. Що нас дуже потішило, так це ідеальні дублі. Лише пару сцен довелося перезнімати, а так все виходило з першого разу. Ще шість годин пішло на монтування ролику. Все зробилося за один день, оскільки не було терпцю чекати».

Результат побив усі очікування.

«Ролик ми одразу опублікували у Фейсбук. За добу відео набрало понад 88 тисяч переглядів, тисячу поширень та ще більше коментарів. Ми навіть не очікували на такий успіх!»

Сьогодні короткометражний фільм переглянули понад 120 тисяч людей. Кількість оглядів продовжує рости щохвилини.

На досягнутому хлопці зупинятися не збираються. У планах – перезняти ще кілька культових стрічок, а згодом – стати справжніми акулами кіно. Читачам Тернополісу юнаки радять не боятися та робити те, до чого «лежить душа».

Христина СЛОТА

Коментувати

Попередня стаття

Тернопільська журналістка в Естонії виготовляє ювелірні прикраси (ФОТО)

Наступна стаття

У тернопільських лікарнях триває облаштування кисневих точок