Cпівачка RODZYNKA презентує нову відеороботу “Мам”, присвячену найріднішій людині

Представниця сучасної генерації ліричних поп-виконавиць, співачка RODZYNKA презентує душевний трек «Мам», присвячений найріднішій людині для кожного на цій планеті.

Сповнена власними переживаннями, виконавиця через призму музики вирішила розповісти свою історію відносин з мамою.

«Свого часу я вирішила здобути освіту за кордоном, де і залишилася жити. Тому ми з мамою вже багато років розділені тисячами кілометрів. Попри це, вона – найбільша моя опора та підтримка. Мій нами такий сильний емпатичний зв’язок. І він щодня тільки міцнішає. Саме мама направила мене на шлях музики. За що я їй безмежно вдячна», – відверто розповіла співачка.

Окрім того, за думкою RODZYNKA, композиція «Мам» неабияк на часі, оскільки зараз мільйони українських родин розділені через страшну війну. Є ті, між якими відстані у сотні та тисячі кілометрів, проте є ті, кого більше немає серед живих.

«Цією піснею я хочу закликати усіх цінувати свої стосунки з мамою. Встигніть все сказати, проявити свою турботу та любов, щоб не було запізно» – підсумувала RODZYNKA. 

Посилання на лірик відео: https://youtube/oVVOkb4AIYo?si=-UT98INGnHYCKnE3

Не зраджуючи собі, співачка відзняла лірик відео в улюблених Карпатах, біля Бухтівецького водоспаду. Задля того, аби показати природну красу України, команда подолала неабияк шлях, оскільки дорога до локації дуже важка. У соцмережах зазначають, що відвідування цих місць утворюють стійкі асоціації з каньйонами Бразилії.

«Я рада, що своїми роботами даю можливість глядачам ще більше закохуватися в природу України, у наші славетні Карпати. Моя команда не боїться труднощів і заради гарного кадру ми готові на все та навіть трохи більше. До прикладу, перейти вбрід холодну гірську річку. Адже це невід’ємна частина шляху до водоспаду. Ми знали, на що йдемо, тому підготувалися і все склалося чудово», – пояснила виконавиця.

У результаті лірик відео вийшло у форматі старої чорно-білої плівки. Над роботою працював продакшн PILOTS PRODUCTION, популярні співпрацею з Сергієм Лазановським, 7TEEN’S та іншими артистами.

RODZYNKA (Родзинка) – молода українська співачка. Дебютувала з яскравим треком «Красива» на слова легендарної Ліни Костенко. Має у своєму творчому арсеналі дует «Щастя бути удвох» з переможцем «Голосу країни-11» Сергієм Лазановським | RIDNYI. Її треки «Ще настане травень» та «Збуваються мрії» потрапили до плейлиста EQUAL Україна у Spotify. Це проєкт, який популяризує творчість жінок-артисток.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що співачка RYANA випустила трек, присвячений усім українським захисникам та їхнім матерям.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі троє киян продавали фальшиві долари. Злочинців нарешті затримали

Наступна стаття

Тернополяни прибрали область від 63000 кг сміття: Let`s do it Ukraine оголосили офіційні результати наймасштабнішого прибирання в Україні