Ціна деревини граба на торгах ТОВ УУБ

торги, аукціон

Після запровадження відкритих електронних торгів в Україні у людей з’явилася можливість придбати необроблену деревину на вигідних умовах.

Система Прозорро.Продажі та її акредитований ресурс Українська Універсальна Біржа надають доступ до всіх актуальних аукціонів по продажу деревини в нашій державі, незалежно від регіону. Популярність саме цього виду деревини обумовлена її прекрасними експлуатаційними та естетичними властивостями. Вона застосовується в різних сферах діяльності людини, зокрема в будівництві, токарській справі, у виготовленні музикальних інструментів та спортивних снарядів, для вироблення гвинтів деяких моделей літаків тощо. 

Дізнатися актуальні ціни на деревину граба та інших порід дерева можна на майданчику УУБ після проходження реєстрації. Користувачі системи отримують доступ до всіх лотів по продажу необробленої деревини, які в даний час діють в Україні. Ціна залежить від таких факторів:

  • якість продукції;
  • регіон збуту;
  • постачальник деревини;
  • розміри деталей та інші особливості, які можуть бути важливі в різних сферах застосування граба.

Середня вартість на електронних торгах в системі Прозорро.Продажі розпочинається від 1000 грн і вище. На майданчику УУБ представлена велика кількість вигідних пропозицій щодо продажу деревини, скористатися якими може кожен громадянин України. Після проходження реєстрації на сайті https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/tsina-derevyny-graba-na-torgah-tov-uub/ перед кожним учасником відкриваються широкі можливості для реалізації своїх цілей. 

Особливості деревини граба та її ціновий діапазон

Даний вид дерева характеризується високою стійкістю до механічних впливів та має прекрасні експлуатаційні  властивості. Перевагами використання цього виду деревини є такі:

  • прекрасні естетичні якості;
  • приємна колірна гама;
  • висока щільність;
  • здатність витримувати підвищені навантаження та кріплення;
  • гарно піддається токарній обробці;
  • витримує механічні впливи;
  • гарно піддається фарбування та поліруванню.

На вартість деревини граба впливають маса факторів, серед яких найголовнішими є якість, габарити, лісгосп-замовник, регіон продажу тощо. Якщо ви бажаєте придбати граб гарної якості по вигідній вартості – реєструйтеся на Українській Універсальній Біржі, проходьте акредитацію та подавайте пропозиції до цікавих проектів. 

Чесність та прозорість аукціонів гарантується системою Прозорро.Продажі, спеціальними державними органами та користувачами системи. Кожен учасник може переглянути як походить той чи інший аукціон. 

Спеціалісти біржі завжди готові надати допомогу в боротьбі за вигідний лот. Також ви можете підписатися на інформаційну розсилку, щоб залишатися в курсі всіх важливих новин та нових лотів. Для цього підписуйтеся на новини УУБ в соціальних мережах та підписуйтеся на поштову розсилку. Якщо у вас виникнуть запитання стосовно проходження реєстрації або будь-які інші проблеми – ви завжди можете скористатися послугами фахівців.

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Хоросткова спіймали п’яного водія, але не змогли його покарати

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопіллі сьогодні: статистика станом на 16 грудня