Навіщо потрібно виконувати перевірку ФОП?

Будь-який бізнес це не лише прибуток, а й певні ризики. Щоб не потрапити у неприємні ситуації, необхідно регулярно перевіряти відомості про постійних контрагентів та нових партнерів.

Перед укладенням договору про співробітництво рекомендується перевірити благонадійність можливого партнера.

Цю процедуру сьогодні виконують багато підприємців для захисту свого бізнесу від фінансових ризиків. Як правило, вона не забере багато часу або величезних фінансових витрат.

Сьогодні в інтернеті є безліч сервісів, які пропонують користувачам інформацію, запозичену з різних державних та приватних баз даних. Ці ресурси дозволяють за кілька хвилин з’ясувати статус контрагента, його фінансове становище. Перевірити сьогодні можна не лише компанію, а й фізичну особу. Для пошуку інформації потрібно знати найменування організації та ПІБ фізособи, ІПН або код ЄДРПОУ.

Де знайти реєстр ФОП Дніпропетровської області?

Як ми вже говорили, в інтернеті є безліч сайтів, які містять подібні відомості. Доступ до офіційних даних зазвичай надається безкоштовно, але при запиті розширеної інформації послуга може бути платною.

Обробка інформації на спеціалізованих джерелах може зайняти не одну годину, оскільки одні ресурси стежать за оновленнями в державних базах, інші його просто не роблять. Через це дані можуть трохи відрізнятися. Якщо для вас має цінність кожна хвилина, і ви не хочете витрачати час на звірку даних з різних сайтів, користуйтеся надійними джерелами інформації – Energy Line Invest. За запитом сервіс виконує перевірку різних сфер діяльності та видає точну інформацію про потенційного партнера з реєстру ФОП.

Як працювати із базою ФОП Дніпропетровської області?

База даних Energy Line Invest знаходиться у відкритому доступі для всіх користувачів. Слід зазначити, що інформація на сайті структурована, тому у людини під час роботи з нею не виникне жодних складнощів. Це означає, що знайти ФОП Дніпропетровської області за кодом чи назвою буде нескладно https://energylineinvest.com/uk/rezultaty-po-oblastyah/?re. Сервіс також виконує пошук за певними параметрами, ввівши один із них, ви дізнаєтеся всю інформацію про партнера.

Слід з обережністю ставитися до партнерів, які:

  • перебувають у стадії закриття;
  • мають судові зобов’язання та арештовані активи;
  • заборгованість з обов’язкових платежів до бюджету тощо.

Коментувати

Попередня стаття

У Заліщиках за шахрайство з працевлаштуванням спритник отримав 51000 гривень штрафу

Наступна стаття

На війні загинув боєць із Борщівщини Олег Бураков