Акустика в машину: як обрати та де купити

аудіо

У сучасних реаліях для багатьох людей автомобіль – це другий дім, в якому вони проводять по кілька годин щодня.

Саме тому транспортний засіб повинен бути надійним та комфортним. Щодо останнього – це стосується абсолютно всього, навіть найменших, на перший погляд, деталей.

Чи не найважливішу роль в такому випадку відіграє акустика. Якісне звучання і справді «грає» та задає настрій, а тому виникає питання – де купить дінаміки в машину. А що головніше – як їх правильно обрати. Сьогодні ми про це поговоримо.

Як обрати акустику до авто

Від динаміків, насправді, залежить значно більше, аніж від самої магнітоли. Так, саме вони відповідають за чистоту звуку, відсутність шумів тощо. Саме тому так важливо скрупульозно підійти до їхнього вибору.

Загалом, експерти радять звертати увагу на такі фактори:

  1. Кількість смуг на самих динаміках. Найпростішими є однокомпонентні широкосмугові. Проте найоптимальнішими є двокомпонентні динаміки, які найчастіше ставлять в передній частині салону.
  2. Тип. Їх доволі багато, тому слід одразу шукати коаксіальні динаміки, які монтуються в задній частині салону.
  3. Розміри. Пам’ятайте, що чим більшим є діаметр дифузора, тим кращою буде якість звуку. Проте в такому випадку доведеться додатково облаштовувати місце під колонку.
  4. Потужність. Найоптимальнішим є варіант з потужністю понад 50 Вт по RMS. В такому випадку не доведеться використовувати додаткові підсилювачі.
  5. Загальні характеристики. Сюди входять різноманітні фактори, такі як чутливість, лінійні створення, частотний діапазон тощо. Так, чи не найкраще, коли частотний діапазон сягатиме 20-18 000 Гц, а показник чутливості – 89-95 дБ.

Де купити

Важливим є не лише вибір самого стерео, але й магазину, де його можна купити. В цьому випадку на допомогу приходить SPLaudio з каталогом https://splaudio.com.ua/catalog/avtoakustika/.

Серед переваг магазину:

  1. Великий асортимент високоякісних товарів.
  2. Приємні ціни.
  3. Швидка доставка – до п’яти днів.
  4. Можливість оформити кредит чи оплату частинами.
  5. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  6. Можливість повернути чи обміняти товар.
  7. Наявні сезонні знижки та акції.

Як бачимо, акустика в машину – річ необхідна. Проте, аби отримати максимально якісний звук, слід правильно обрати динаміки та встановити їх у потрібному місці. Саме ту на допомогу прийде SPLaudio. Магазин пропонує великий асортимент товарів за приємними цінами, а також безкоштовну консультацію! Не слід забувати й про сезонні акції, знижки.

Коментувати

Попередня стаття

Холодильник: как правильно выбрать и где купить

Наступна стаття

У Почаєві двоє неповнолітніх дівчат викрали у пенсіонерів скутер